Şimdi Ara

Sabah kalktığınızda yatağınızda kaç tel saç buluyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla ben 16 yaşındayım ama 5-6 tel saç buluyorum heralde bende bi sorun var acaba sizde durum ne merak ettim açıkçası

• Her saç yıkamamda mutlaka gideri tıkar dökülen saçlarım sen hesap et, normaldir endişelenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Her saç yıkamamda mutlaka gideri tıkar dökülen saçlarım sen hesap et, normaldir endişelenme.

Valla böyle bir cevaba öyle ihtiyacım vardı ki çok teşekkürler moralim tavan yaptı
  • yastıkta rastlamıyorum da, elimle karıştırınca iyice 2-3 tel bile cıkabiliyo bazen
  • Ben de 16 yaşındayım 5-6 tel oluyor
  • Böyle şeyleri takmayın arkadaşım bir ara ben de takardım ama cidden normal yani saçlarımı yıkadığım bir çok tel gelir elime. Yerdekiler de cabası. Ama yıllardır gayet gür saçlarım var ve azalma yok.
  • Günde 100 tane dökülmesi normal.
    Kaynak:Bioxcin şampuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 22 Temmuz 2011; 18:10:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal arkadaşım.sorunu yok
  • Ben de 17 yaşındayım uyandığımda bazen 10 tel olur bazen 1 tel. Fakat saçlarımı taradığımda çok dökülür. Doktara gitmiştim bu dökülmeler yüzünden. Saçlarım sık ve biraz kepekli olduğu için dökülmesi normal dedi saçlarını tararken. Uyandığımda dökülen saçlarıma da normal demişti. Endişelenmene gerek yok normal .
  • Yasım 20 saçlarım fazlasıyla dökülüyor.Bende kendime tarz yaptım 4 numara kestiriyorum sürekli,diger halimden daha cok yakıstıgını düşünüyorum kısacası mutluyum.Takma 5-6 saç 16 yaş için hiç birşey,annem ben yataktan kalkınca elektrikli süpürge ile temizlerdi senin yaşlarındayken,sonrasında durdu ama baya saçım eksik suan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

Yasım 20 saçlarım fazlasıyla dökülüyor.Bende kendime tarz yaptım 4 numara kestiriyorum sürekli,diger halimden daha cok yakıstıgını düşünüyorum kısacası mutluyum.Takma 5-6 saç 16 yaş için hiç birşey,annem ben yataktan kalkınca elektrikli süpürge ile temizlerdi senin yaşlarındayken,sonrasında durdu ama baya saçım eksik suan .

Aynen kardes :)

Ben de 21 yasindayim. 2 yil saclari uzattim. Simdi ise surekli 5 numara geziyorum. Tepede degil ama yanlarda acilma var. Eger daha fazla acilmazsa bu tarz iyi. Her seyin fazlasi zarar sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

Yasım 20 saçlarım fazlasıyla dökülüyor.Bende kendime tarz yaptım 4 numara kestiriyorum sürekli,diger halimden daha cok yakıstıgını düşünüyorum kısacası mutluyum.Takma 5-6 saç 16 yaş için hiç birşey,annem ben yataktan kalkınca elektrikli süpürge ile temizlerdi senin yaşlarındayken,sonrasında durdu ama baya saçım eksik suan .

Aynen kardes :)

Ben de 21 yasindayim. 2 yil saclari uzattim. Simdi ise surekli 5 numara geziyorum. Tepede degil ama yanlarda acilma var. Eger daha fazla acilmazsa bu tarz iyi. Her seyin fazlasi zarar sonucta.

Valla dostum benimde yanlar acık.Hepimizin saçı sırma olucak degil ya :)

• Ayrı bir karizmatik katiyor ama yanlarin acik olmasi. Tepeler acik olsa kötü olurdu. Benim de sacı uzatma asamasinda cok dokulurdu. Yastikta,masada,kiyafette her yerde bir tutam sac. Baktim olmayacak. Gittim 3'e vurdurdum. Bundan sonra ya 3 ya 5 :). Ama hala dokuluyo
  • Dostum benimde artık dökülmüyordan kastım eskisi kadar çok dökülmüyor.Yine kalktıgımda 3-5 tel buluyorum ama o çok normal birşey :)
  • Ben hiç bulmuyorum
  • hiç.bazen 1
  • Saçlarımı bağlıyorum. Dökülemiyorlar.
  • elimle şöyle sertçe bastırıp çekiyorum 1 tel falan geliyor
  • 2,3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.