Şimdi Ara

Sabah Sabah Tuzak Gibi Çukur(Mersin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sabah okula gitmek için hergün geçtiğim yoldan geçerken çukuru gördüm,arkadaşımı almak için durmuştum.Çukur gayet işler bir yolda tam kavşakta.Tam ben bakarken Jetta'nın biri geldi çukura girdi.Ön lastik çukura girdi sürte sürte geçti,aynı şekilde arka lastik.İçim acıdı vallahi.Durdu adam baktık birşey yok.İçindeki parçayı çıkarıp önüne koyduk.Ondan sonrada tam ileride bir Symbol kötü bir kaza yapmıştı,kısacası çok değişik bir sabah yaşadım.Dün öyle birşey yoktu,nasıl olduysa artık.Aynı güzegahı kullanan varsa dikkatli olmasını öneririm.

Not:Allah'tan ben düşmedim,ortaladım son anda.

• hemen belediyeye haber verseydiniz keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logar kapağı mı çalınmış yoksa
    ağır bir araç geçip içine mi göçürtmüş (bu duruma benziyor içindekiler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

logar kapağı mı çalınmış yoksa
    ağır bir araç geçip içine mi göçürtmüş (bu duruma benziyor içindekiler)

Kapak filan içindeydi,hatta etrafındaki çemberi koyduk.Nasıl birşey geçmişse artık.
  • Belli ki ağır bir araç geçerken parçalanmış. Hata araçta değil elbette, görünüşe göre oldukça eskimiş kapak.
  • Her an tetikte olmak lazım....

Trafik olayı korku filmine döndü ülkemizde... Nereden ne geleceği belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 14 Şubat 2013; 21:09:39 >
  • Birde babil tarafında kiler den sağa doğru dönünce bir yol var ordada su kanalları açılmış 20-25 metrede bir hafif çukur şeklinde ve beton ızgaralar var nerdeyse yolun ortasına koymuşlar sol şeritte gidenler tekeleri içeri soka soka geçiyor, 4 ayda 2 kez rot-balans yaptırmak zorunda kaldım bu yol yüzünden, diğer çukur tümsekleri saymıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Birde babil tarafında kiler den sağa doğru dönünce bir yol var ordada su kanalları açılmış 20-25 metrede bir hafif çukur şeklinde ve beton ızgaralar var nerdeyse yolun ortasına koymuşlar sol şeritte gidenler tekeleri içeri soka soka geçiyor, 4 ayda 2 kez rot-balans yaptırmak zorunda kaldım bu yol yüzünden, diğer çukur tümsekleri saymıyorum.

+1,daha bugün ordan geçtim.Hatta önümdeki BMW girmemek için bariyere giriyoru az kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Birde babil tarafında kiler den sağa doğru dönünce bir yol var ordada su kanalları açılmış 20-25 metrede bir hafif çukur şeklinde ve beton ızgaralar var nerdeyse yolun ortasına koymuşlar sol şeritte gidenler tekeleri içeri soka soka geçiyor, 4 ayda 2 kez rot-balans yaptırmak zorunda kaldım bu yol yüzünden, diğer çukur tümsekleri saymıyorum.

+1,daha bugün ordan geçtim.Hatta önümdeki BMW girmemek için bariyere giriyoru az kalsın.

Üstad bmw aracım olsa girerim dert etmem o araçlardaki aks, süspansiyon, lastiklere hiçbirşey olmaz ama zor bela borca harca girip aldığımız orta sınıf aile arabımızın eti ne butu ne, biz arabanın içinde zıplıyoruz, araç nasıl harap oluyordur her geçtiğimizde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Üstad bmw aracım olsa girerim dert etmem o araçlardaki aks, süspansiyon, lastiklere hiçbirşey olmaz ama zor bela borca harca girip aldığımız orta sınıf aile arabımızın eti ne butu ne, biz arabanın içinde zıplıyoruz, araç nasıl harap oluyordur her geçtiğimizde.

Benim araç Siirt'ten geldiği için alışkın abisi,eski günleri yad ediyoruz.

• Evimin yanındaki rampadaki çukuru yarın çekiyim de atıyım size . 3 aydır aynı şekilde duruyo , gayet alıştık . Araçlarımızın karterleriyle bir bütün oldu , haftada bir tokalaşıp duruyolar .
  • Ankara'nın pek çok yerinde de durum farklı değil...

Ana yollarda pek sıkıntı yok ama semt içine girince işler değişiyor.
  • Ankarada bizim mahallenin resimlerini atsam şaşardınız heralde bu çukur hiçbişey değil. Merkezindeyiz ankaranın ama 20metre duz saglam yol goremezsin. Zaten asfalt (asfaltlıgı kalmadı) 18 yıldır oturdugumdan beri ne asfalt ne yama yaptılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomun sanırım bunlar. Geçmiş olsun düşenlere.
  • oraya tekerin girdiğini düşenemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

oraya tekerin girdiğini düşenemiyorum

Sonuç bu olurdu heralde.

• Parçayı içinden çıkarıp buraya konu açacağınıza belediyeye haber verseydiniz keşke. Verdiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Sonuç bu olurdu heralde.

The bomb has been planted

• quote:

quote:

Sonuç bu olurdu heralde.

millet bir dönem jetta ile dalga geçmişti ama böyle bir durumda araclar arasında çokta fark olacağını sanmıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

Sonuç bu olurdu heralde.

The bomb has been planted

Üstünede varili çektim kimse imha edemez artık.

Where is the bomb ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.