Bildirim
SABAH YILDIZLARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: pagan_chris
kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorumquote:
Orjinalden alıntı: pagan_chris
kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorum
haklısın ama çıgrından cıktı bu iş ya
-
ewt ya acaip çığrıdan çıktı bu iş pagan_chris e katılıorm kimse izlemiom dio ama reyting çok alıo nasıl alıosaquote:
Orijinalden alıntı: crazy_07quote:
Orjinalden alıntı: pagan_chris
kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorum
haklısın ama çıgrından cıktı bu iş ya
Alıntıları Göster
Allah'tan ben okuldayım da o işgenceyi maruz kalmıom aslında o kanalı açmasan bişi olmaz ama sabahları
nerdeyse her kanalda bilmem ne şurda şununla şey yapmış bizene ya milletin özel hayatından bence
bunların hepsi reklam açıkca da belli oluo artık bunları İZLEMEYİNNN
-
quote:
Orijinalden alıntı: Posco
ewt ya acaip çığrıdan çıktı bu iş pagan_chris e katılıorm kimse izlemiom dio ama reyting çok alıo nasıl alıosa
Allah'tan ben okuldayım da o işgenceyi maruz kalmıom aslında o kanalı açmasan bişi olmaz ama sabahları
nerdeyse her kanalda bilmem ne şurda şununla şey yapmış bizene ya milletin özel hayatından bence
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Posco
ewt ya acaip çığrıdan çıktı bu iş pagan_chris e katılıorm kimse izlemiom dio ama reyting çok alıo nasıl alıosa
-
ben gönül rahatlığıyla izlemiyorum diyebilirim ama kimin izlediğinide biliyorum mesela annem ve ablamquote:
Orjinalden alıntı: Posco
Alıntıları Göster
hatta bu sabah bi olay yaşadık tam banyoya girerken baktım ablam uyanmış aa geç kalmışın açmamışın tv yi dedim güldü bana aman be dedi dalga geçme falan
banyoya girdim yüzümü yıkarken başladı ahunun sesleri gelmeye bende gidip tebrik ettim kendisini hemen açtığı için
işte bu tip insanlar esaas izlemiyom diyip bağımlosı olanlar lütfen bi çare bulun ve bu aile içi şiddet bitsin bende rahat edeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: özH@N
ben gönül rahatlığıyla izlemiyorum diyebilirim ama kimin izlediğinide biliyorum mesela annem ve ablam
hatta bu sabah bi olay yaşadık tam banyoya girerken baktım ablam uyanmış aa geç kalmışın açmamışın tv yi dedim güldü bana aman be dedi dalga geçme falan
banyoya girdim yüzümü yıkarken başladı ahunun sesleri gelmeye bende gidip tebrik ettim kendisini hemen açtığı için
işte bu tip insanlar esaas izlemiyom diyip bağımlosı olanlar lütfen bi çare bulun ve bu aile içi şiddet bitsin bende rahat edeyim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
ben gönül rahatlığıyla izlemiyorum diyebilirim ama kimin izlediğinide biliyorum mesela annem ve ablam
haklısın bizim evde de aynı sorun varya sabah sabah onalrın sesiyle uyanıyorum onların yuzunden her sabah tv tartısması cıkıo
-
annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz kapı komşularımız seyrediyo...quote:
haklısın bizim evde de aynı sorun varya sabah sabah onalrın sesiyle uyanıyorum onların yuzunden her sabah tv tartısması cıkıo
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ribas
annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz kapı komşularımız seyrediyo...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Findecáno
-
valla hoca ben bi kere izleyeyim dedim bu millet acaba ne buluyo diye anladımki oradakiler tamamen yapmacık şeyler yani ortada resmen bir senaryo var ve oyuncularda gayet güzel oynuyo bizim saf millette inanıyor bunlaraquote:
Alıntıları Göster
:) Allah akıl fikir versin
-
ben hiç izlemiyodum ama objektif te bunları gösterdikten sonra iki kere baktım.ama gerçekten çok komik.kebireeeeequote:
Orijinalden alıntı: RhiFaT
valla hoca ben bi kere izleyeyim dedim bu millet acaba ne buluyo diye anladımki oradakiler tamamen yapmacık şeyler yani ortada resmen bir senaryo var ve oyuncularda gayet güzel oynuyo bizim saf millette inanıyor bunlara
:) Allah akıl fikir versin
Alıntıları Göster
-
hepsinin Allah belasını versinquote:
Orijinalden alıntı: yavkar@fb
ben hiç izlemiyodum ama objektif te bunları gösterdikten sonra iki kere baktım.ama gerçekten çok komik.kebireeeee
Alıntıları Göster
Ülkemden utanıyorum bunların reyting oranlarını gördükçe
-
Meriç,Kebire,Çağlaquote:
Orijinalden alıntı: çaaari
hepsinin Allah belasını versin
Ülkemden utanıyorum bunların reyting oranlarını gördükçe
Alıntıları Göster
Ahu
-
nedir bu muhabbet hiç izleyemedim kimileri kızıyor kimileri tapıyor ne iş bunlar yaquote:
Orijinalden alıntı: 1881
Meriç,Kebire,Çağla
Ahu
Alıntıları Göster
-
ahuuuuuuuuuuuuuuuuu diye bagırmasıanı duydum bi kere cıldırıyodum ya erkeklıgı ayak altına alıyor yalvarıyor falanquote:
Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler
nedir bu muhabbet hiç izleyemedim kimileri kızıyor kimileri tapıyor ne iş bunlar ya
Alıntıları Göster
-
bu ahu tuğba dediğiniz,şu eski ahu tuğba mı yaw?quote:
Orijinalden alıntı: crazy_07
ahuuuuuuuuuuuuuuuuu diye bagırmasıanı duydum bi kere cıldırıyodum ya erkeklıgı ayak altına alıyor yalvarıyor falan
Alıntıları Göster
o kadın yaşıyor mu daha?
ne olmuş,ne bitmiş,bir benim mi haberim yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
bu ahu tuğba dediğiniz,şu eski ahu tuğba mı yaw?
o kadın yaşıyor mu daha?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
o kadın yaşıyor mu daha?
çok ayıp türkiyenin gerçekleri bunlar mutlaka izlemelisin her sabah kaçırma sakın bi daha da duymıyım
-
genel kültür bunlar...herkesin bilmesi gerek deilmi...quote:
Orijinalden alıntı: özH@Nquote:
o kadın yaşıyor mu daha?
çok ayıp türkiyenin gerçekleri bunlar mutlaka izlemelisin her sabah kaçırma sakın bi daha da duymıyım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ribas
genel kültür bunlar...herkesin bilmesi gerek deilmi...
Alıntıları Gösterquote:
genel kültür bunlar...herkesin bilmesi gerek deilmi...
kesinlikle onu diyorum bende
-
quote:
Orijinalden alıntı: özH@Nquote:
o kadın yaşıyor mu daha?
Alıntıları Gösterquote:
quote:
o kadın yaşıyor mu daha?
pardon abi,bu sabahtan yeniden başlıyorum herşeye.neymiş ne değilmiş hemen ögrenme moduna geçiyorum
Benzer içerikler
- spartacus kaç sezon
- avrupa yakası volkan kaçıncı bölümde ayrıldı
- lost izlenir mi
- lost sawyer ölümü
- battlestar galactica izleme sırası
- kurgusal karakterler
- bilim kurgu dizileri
- aile komedi dizileri türk
- polisiye diziler
- dizi önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X