Şimdi Ara

Sabahci tayfa bi bakın hele (kız meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kızı ilk okulumdan beri tanıyorum ve ilk okul 6 da falan bi yakınlaşmamız oldu yaklaşık 3 sene kadar. Ama bu 3 sene içinde bayağı dert çektirdi, ki babamdan ayrıydım o dönem. Dertlesecegim kimse olmadığından sigaraya vs. Başladım. Sonra ilk öğretim bitti o Samsunda kaldı ben de Aydina babamın yanına geldim. Ve 4 sene boyunca ne aradı ne sordu. Benim de aklım hep onda kaldı saplantı gibi birsey oldu bende. Lise hayatı bitti. Üniversite tercihlerini yaptım, hersey yoluna girdi sandim, ve birden mesaj attı. Ben dünden razı şekilde konuşmaya başladım. Havadan sudan muhabbetler döndü aşk işlerine. Ben ilk önce pek renk vermedim ama bu bana, benim kimse gibi olmadığımı, benden hic zarar görmediğini, eski sevgilisi benim tırnağim bile olamayacağını söyledi. Gün geçtikçe bana 'sana ihtiyacım var' gibi şeyler de söylemeye başladı. Ve bende dayanamayip açıldım. Onu bir gün bile unutmadigimi, ilk günkü gibi sevdiğimi söyledim. Ve birden bana bu konuyu konuşmayalım dedi. Oysa bayağı yakinlasmistik konusurken, hayal bile kurmustuk. Ona onunla birlikte bir hayat kurabilecegimizi bile soyledim ve teklif ettim. O ise eski sevgilisinin ona zara verdigini, güven sorunu oldugunu ve benden zaman vermemi istedi. Ve o gunden beri hic mesaj atmadi. Sürekli ben attim.

Simdi size sorarim. Onu kazanmak için ne yapmalıyım? Nasil bir yol.izlemeliyim? Yaşlar 18. Ikimiz de Üniversiteye yerleştik o Samsunda ben Afyonda. Uzaklık önemli degil istedigi zaman arabaya atlar giderim. Bi akıl verin ey DH halki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat bırak. Mesaj atacak elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

Rahat bırak. Mesaj atacak elbet.

Atmiyor işte delirmek üzereyim bazen uzun bi mesaj atasim geliyo butun duygularimi aciklayasim falan ama sonra bosver diyorum. Ah bi mesaj atsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Atmiyor işte delirmek üzereyim bazen uzun bi mesaj atasim geliyo butun duygularimi aciklayasim falan ama sonra bosver diyorum. Ah bi mesaj atsa

Senin eski sevgilisinden daha iyi olduğunu söylemiş o kadar hayal kurmuşsunuz. Kız eskisinden çekmiş belli ki şüpheyle bakıyor ya buda kötü biterse diyor e bide mesafe var diyorsun ki bu çok önemli oyle haftada bir giderim falan filan istemiyor belki, şüpheleri var ama eğer sana olan duyguları ağır basarsa mesaj atacak garanti. Bekliceksin boğma kızı ters teper.

• quote:

quote:

quote:

Senin eski sevgilisinden daha iyi olduğunu söylemiş o kadar hayal kurmuşsunuz. Kız eskisinden çekmiş belli ki şüpheyle bakıyor ya buda kötü biterse diyor e bide mesafe var diyorsun ki bu çok önemli oyle haftada bir giderim falan filan istemiyor belki, şüpheleri var ama eğer sana olan duyguları ağır basarsa mesaj atacak garanti. Bekliceksin boğma kızı ters teper.

Bi guvense zaten var ya. Bu arada aklıma geldi ben bi ara ona 'seni mutlu edeceğime inanıyorum' dedim o da 'bunu biliyorum ama zaman istiyorum seni yara bandı yapamam sen bundan daha değerlisin' dedi. Ya üniversitede başkasını bulursa

• Üzmek istemem ama kardeşim 2 ayrı üniversitede aşk maşk kalmaz başkasıyla çıkarlar genelde tecrübeyle sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 30 Temmuz 2013; 5:17:19 >
  • Hem kız sana karşı olmaz demiş hem de aranızda mesafe var

Fazla medet umma, önüne bak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bi guvense zaten var ya. Bu arada aklıma geldi ben bi ara ona 'seni mutlu edeceğime inanıyorum' dedim o da 'bunu biliyorum ama zaman istiyorum seni yara bandı yapamam sen bundan daha değerlisin' dedi. Ya üniversitede başkasını bulursa

Dediğim gibi elemanı daha unutamamış burda mesele senden çıkıyor tamamen kıza bağlı sen bekliceksin ama çok ümitlenme olsa bile sonrası kötü bunun ayrı şehirler zor be hacı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Üzmek istemem ama kardeşim 2 ayrı üniversitede aşk maşk kalmaz başkasıyla çıkarlar genelde tecrübeyle sabittir

İmzamı atarım.

• zebani var mı

• Ona hic bir zaman güvenme

• tldr
  • Ama güvenmeyi o kadar çok istiyorum ki :( Samsunu da yazardim ama bu sefer gelecekte iş sorunum olurdu. Zorunlu olarak farklı şehir oldu. Ama şöyle birşey var o Samsunda yurtta ya da öğrenci evinde kalmayacak. Ve bildiğiniz asosyal. Hemde öyle böyle değil bilgisayarda da takilmaz. Dışarı falan da çıkmaz. Cok mu imkansiz birlikte olmamız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.