Şimdi Ara

SABAHLARI 8 MEGABİT AKSAMLARI 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu arkadaşlar speed test yaptığımda 137 ms ( ping ) 4 megabit internet çıkıyor legue of legend oyunun pingim 300 den aşşa inmiyor ne yaptıysam fayda etmedi bir kaç birşey önerebilirmisiniz ne yapmamız gerekiyor ?

• Normalde internetim 8 megabit akk li ama daha ayın başındayız ve 50 gb lik indirme yapmadım gündüzleri 7 megabit çıkarken akşamları 3 e kadar düşüyor bir kaç birşey önerirseniz gerçekten sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostofdewil

Normalde internetim 8 megabit akk li ama daha ayın başındayız ve 50 gb lik indirme yapmadım gündüzleri 7 megabit çıkarken akşamları 3 e kadar düşüyor bir kaç birşey önerirseniz gerçekten sevinirim.

hattı tek başınamı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geveze_free

quote:

Orijinalden alıntı: lostofdewil

Normalde internetim 8 megabit akk li ama daha ayın başındayız ve 50 gb lik indirme yapmadım gündüzleri 7 megabit çıkarken akşamları 3 e kadar düşüyor bir kaç birşey önerirseniz gerçekten sevinirim.

hattı tek başınamı kullanıyorsun?

hayır kardeş alt komsum var ama onunla bu sabah deneme yaptık ikimizde açıktık ve lol e girdik pingde bi sorun yoktu 70 65 di öğlen 3 4 gibi ping birden bire 160 170 e çıktı tamam dedim bu durumdada oynarım fakat aksam yani şimdi pingim 300 küsüre ulaştı ve speed test yaparken çubuk titreyerek çıkıyor yani bi kasılma var gibi ne yapacağım bilmiyorum.

• Yoğunluk var, turk Telekom'un bölgenize yatırım yapması şart...
  • yoğunlukdandır merk etme türk telkomu bol bol ana bilirsin bizim gibi
  • Güngörende oturuyorum ve 2 sokak ötemde ttnet bayisi var
  • Yoğunluktan kaynaklı olabilir , müdürlüğe bilgi verebilirsiniz bu konuda.

@lostofdewil

Bayi derken hocam ? Bayiyle bir işiniz yok. İnternet hakkında detaylı bilgi üst konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yoğunluktan kaynaklı olabilir , müdürlüğe bilgi verebilirsiniz bu konuda.

@lostofdewil

Bayi derken hocam ? Bayiyle bir işiniz yok. İnternet hakkında detaylı bilgi üst konuda.

Alt yapıda sorun yok yoktur demek istiyorum dün aradım ttneti anlattım durumu bizden kaynaklı değil dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.