Nedir bu arkadaşlar speed test yaptığımda 137 ms ( ping ) 4 megabit internet çıkıyor legue of legend oyunun pingim 300 den aşşa inmiyor ne yaptıysam fayda etmedi bir kaç birşey önerebilirmisiniz ne yapmamız gerekiyor ?
Normalde internetim 8 megabit akk li ama daha ayın başındayız ve 50 gb lik indirme yapmadım gündüzleri 7 megabit çıkarken akşamları 3 e kadar düşüyor bir kaç birşey önerirseniz gerçekten sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: lostofdewil
Normalde internetim 8 megabit akk li ama daha ayın başındayız ve 50 gb lik indirme yapmadım gündüzleri 7 megabit çıkarken akşamları 3 e kadar düşüyor bir kaç birşey önerirseniz gerçekten sevinirim.
hattı tek başınamı kullanıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: geveze_free
quote:
Orijinalden alıntı: lostofdewil
hattı tek başınamı kullanıyorsun?
hayır kardeş alt komsum var ama onunla bu sabah deneme yaptık ikimizde açıktık ve lol e girdik pingde bi sorun yoktu 70 65 di öğlen 3 4 gibi ping birden bire 160 170 e çıktı tamam dedim bu durumdada oynarım fakat aksam yani şimdi pingim 300 küsüre ulaştı ve speed test yaparken çubuk titreyerek çıkıyor yani bi kasılma var gibi ne yapacağım bilmiyorum.
Yoğunluk var, turk Telekom'un bölgenize yatırım yapması şart...
yoğunlukdandır merk etme türk telkomu bol bol ana bilirsin bizim gibi
Güngörende oturuyorum ve 2 sokak ötemde ttnet bayisi var
Yoğunluktan kaynaklı olabilir , müdürlüğe bilgi verebilirsiniz bu konuda.
@lostofdewil
Bayi derken hocam ? Bayiyle bir işiniz yok. İnternet hakkında detaylı bilgi üst konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Yoğunluktan kaynaklı olabilir , müdürlüğe bilgi verebilirsiniz bu konuda.
@lostofdewil
Bayi derken hocam ? Bayiyle bir işiniz yok. İnternet hakkında detaylı bilgi üst konuda.
Alt yapıda sorun yok yoktur demek istiyorum dün aradım ttneti anlattım durumu bizden kaynaklı değil dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme