Şimdi Ara

Sabancı'ya Pineklemek Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi guys, bu eski sıralamalara göre Sabancı %50 SAY tutmazsa sizce EA'dan Sabancı %50 Sanat ve Sosyal Bilimler gelir mi? Sanırım üniversiteye girdikten sonra mühendisliğe geçiş yapmak herkesin hakkı gibi bir şeymiş. EA geçen sene 47k dan kapatmış, ben hiç EA çözmedim, sayısaldan girdim. Sayısal da 22k dan kapatmış.

Sabancı'ya Pineklemek Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Bey aka Moana -- 13 Temmuz 2022; 20:45:32 >

• Universiteye vereceginiz parayla ticaret atilin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk'ün bildiğini tilki bilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Bey aka Moana -- 13 Temmuz 2022; 20:43:53 >
  • pineklemek biraz yanlış kullanım olmuş sanki

• Benim gibi bir gramer tufanına bu lafı yapıştırmak afallatıcı bir şaibe bırakmış hocam.

• Rahat gelir. Seni forumda bu sene 4. Sabancı yazacak öğrencisin kazanırsan grup kurucaz kontakta kalalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 13 Temmuz 2022; 21:10:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İster eşit ağırlıktan gir ister sayısaldan hiçbir şekilde farketmiyor istediğin bölümü okumada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tengri ne muradın varsa versin. Lülülülülü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Bey aka Moana -- 13 Temmuz 2022; 21:12:36 >
  • Mehmet Bey aka Moana kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar emin konuşuyorum:

1- Kontenjanlar aynı kaldı.
    2- Fahiş fiyat artışı oldu.
    3- Sınav orta ve altı zorluktaydı böyle olunca ea sıralamalarını sayısalcılar dolduruyor ve eşit ağırlıktan alan bölümler sıralaması geriliyor.
    4- Sabancı abi yaaav

• kimler var belki ben de geliyorumdur .d

• Biri ben
    Biri merttsmm
    Biri nickini hatırlamadığım bir arkadaş
    Biri konuyu açan arkadaş
    Ve 5. Sen

• Benim de planım bu yönde ama umarım gerçekleştirebiliriz. Bu arada sizce ücretlerin fazlalığından ötürü vakıf üniversitelerinin ücretli ve %50 burslu sıralamalarında gerileme bekleyebilir miyiz, siz nasıl bir değişim bekliyorsunuz?

• cenk10combr kullanıcısına yanıt
    Eğer bana soruyorsanız öyle acayip bir gerileme beklemiyorum hatta aynı kalabilir bu bilgisayar mühendisliği furyasından ileride çekebilir şuan konuşmak biraz zor ama bence aynı kalcak umarım

• birde şöyle bir durum var sabancı bir yerlerine yırtarcasına bölüm seçme özgürlüğünden bahsetmesine rağmen öğrenciler bu durumdan haberi yok belki sıralama sitelerinde çıkmadığından sabancı hiç dikkatlerini çekmedi ya da tam olarak sisteme güvenemediler bilmiyoru m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 13 Temmuz 2022; 21:26:42 >
  • bu durumun çok da bahsini açmamak lazım o zaman Sabancı'ya Pineklemek Hakkında 

• Hocam bana da garip geliyor. Gidip EA'dan bile %50 burslu yazmak varken, hele bir de Sabancı.

çünkü 120 bin tl oldu, birde sayısalcılar sınavda ea mı işaretlicem tribine girebiliyorlar atıyorum sayısalda 20bin yapan sayısalcının eşit ağırlık sıralaması 60-90k arasında gibi oluyor ve buda %50 ea yazmalarına engel teşkil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 13 Temmuz 2022; 21:46:58 >
    güzel sözmüş bu

• ay hadi inş

• Benide ekle büyük ihtimalle Sabancı yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.