Sistemimde windows 10 yüklü ne zaman görev yöneticisine ne zaman girsem disk %100 oluyor bende ufak bir araştırma yaptım kapatılmasıyla ilgili bilgi aldım. Öncelikle kapattığım zaman neler oldu onları yazıcam sistemim bu şekilde
M4A79T Deluxe 790 Anakart AMD Phenom X4 965 BE İşlemci Xigmatek NRP-VC503 500W Güçe Kaynağı GSKILL RIPJAWS 4GB DDR3 1600mhz CL9 RAM Sapphire R7 265 Dual X Ekran Kartı Seagate Barracuda 250GB HDD Aspire One Pencereli PC Kasası - DVD ROM 2 adet STOK FAN 1 adet LED FAN 1 adet işlemci AMD STOK FAN ED Versiyon.
Long dark oynuyorum ultra ayarlar da 60 fps'nin üstüne çıkamadım 45 50 fps'de geziyordu oyun esnasında görev yöneticine girdiğim de disk yine %100 ve %90 arası miktardaydı disk belleğini sıfırladığım da oyuna girdim ve fps 115 ve 90 arasına yükseldi ancak 5 dk sonra hata verdi şimdi benim anlamadığım bu sanal disk belleği performansı düşürüyorsa işletim sistemlerine niye bu çalışma komutunu verdiler sabit diski ram'i desteklemesi için kullanıyorsa niye ram alıyoruz veya 4 gb ram yetersiz mi geliyor sisteme bir bildikleri vardır elbet ben bu şekilde performans alacaksam sanal disk belleğini tamamen nasıl kapatabilirim kapattığım zaman hata vermemesi için ne yapılması gerekir. Konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum
4GB RAM yetmiyor ki disk belleği dosyasına yükleniyor. Rami yükselt sorun çözülür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme