Şimdi Ara

Sabit Disk İstediğimiz Boyuta Bölme Açil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, bende hp elitedesk 800 g1 modelli bir bilgisayar var, windosw 7 pro yüklü 1 tb harddisk var, ve sistem tek bir birim üzerinde yani bölünmüş birim yok, ancak ben bölme istediğimde istediğim boyutu veremiyorum 450 gb bölünebilir boyutu veriyor oysa 1 tb boyu 35 gb dolu sadece, yani şöyle diyim,

Küçültülecek alan miktarı MB olarak girin yazan yere 450000 mb tan fazla girilmiyor, yani 1 tb yarısı kada bölünmeye izin veriyor oysa ben 800000 mb filan yapcaktım, yani anlayacağınz C sistem 150000 mb D ise 800000 mb yapmak istiyorum, ancak sistem bana sadece disk yarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SparTaCuS_27 -- 27 Nisan 2016; 0:14:45 >

• Arkadaşlar bu konuda yardımlarınız, beklıyorum, 1 tb harddisk sadece uyarıya bölünebiliyır, istediğimiz boyutu ayarlayamıyorum.
  • Yönetimden ayarlanabiliyor her şekilde. Bilgisayarım sağ tık/yönet/sabitdisklerden gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Yönetimden ayarlanabiliyor her şekilde. Bilgisayarım sağ tık/yönet/sabitdisklerden gidersin.

nerden ayarlandığını biliyorum, ancak 1 tb hardiskim var tek parça halında C de sistem kurulu, ben bölmeye çalıştığımda 470 gb kusur tek bölebiliyor, yan, diskin yarısını bölme izni veriyoru, ben istediğimi boyutu ayarlamak istiyorum...

• Bilmiyorum ama normalde disk yönetiminden istendiği boyutta ayarlanabiliyor.Bir çok kez yaptım her seferinde de sıkıntı olmadan böldüm.İnşallah bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olur.
  • teşekkür ederim bende, belirletiği boyuttan fazla çıkmıyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.