Şimdi Ara

Sabit disk sürücüsü bulunamadı!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ve sorunumu anlatmaya başlıyorum bugün pcme format atmayı düşünüyordum neyse windows 8.1 indirdim ve dvdyede yazdım yavaş hızda 4x sonra dvd taktım biostan da dvd boot ettim.şimdi yükle dedikten sonra birden sabit disk sürücüsü bulunamadı dvd veya usbyi takıp yükleyinizmi öyle bişeyler fln yazdı.Araştırdım bazı sitelerde ahcı ide veya ide ahcı yapın demişler onada baktım ama benim anakartım P5KPL -AM SE ve bulamadım sonra usbden bir deneyim dedim oda aynı hatayı verdi nabıcam lütfen yardım edin format atmam lazım şuan windows 7 ultimate sp1 kullanıyom

• amigos4545 A kullanıcısına yanıt
    Windows 8 için UEFI bios gereklidir.(Güvenli önyükleme kullanılacaksa)Bu nedenle siz kullandığınız işletim sisteminin iso su ile format atarsanız sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 13 Mayıs 2014; 13:45:26 >
  • Yani benim biosum UEFI özelliği yok ve ben tekrar windows7 mi atayım ?
    Evet.Cevabınızda beni haberdar etmediğiniz için yeni gördüm.Gecikme olduysa kusura bakmayın.Cevap yazarken alıntı ya da cevap butonunu kullanmayı unutmayın lütfen.
  • hmm peki windows 8.1 kullanmamın bir yolu olabilirmi ?
    Bios'unuzu UEFI yaparak Windows 8/8.1 kullanabilirsiniz.(normal önyükleme kullanacaksanız UEFI ye gerek yok.)Nasıl yapıldığını googleda aratabilirsiniz.(Fazla bilgim yok)

NOT=Biosunuzu UEFI yaparsanız Windows 7 yükleyemezsiniz.Windows 7yi yüklemek için normal bios gereklidir.Bu nedenle Windows 7'ye geri dönmek istemediğinizden emin olduktan sonra Biosunuzu Uefi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 13 Mayıs 2014; 13:45:04 >
  • Pekela Herşey için teşekkür ederim yardım ettin saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Bios'unuzu UEFI yaparak Windows 8/8.1 kullanabilirsiniz.Nasıl yapıldığını googleda aratabilirsiniz.(Fazla bilgim yok)

NOT=Biosunuzu UEFI yaparsanız Windows 7 yükleyemezsiniz.Windows 7yi yüklemek için normal bios gereklidir.Bu nedenle Windows 7'ye geri dönmek istemediğinizden emin olduktan sonra Biosunuzu Uefi yapın.

ya arkadaş çok karışık iş yaw peki sana bişey sorcam arasında performans farkı varmı yani 8.1 ve 7 bir fark varmı duyduğuma göre 8.1 daha hızlı fln deniliyor bende zaten denemek için yükleyecek
    Windows 8/8.1 serisi hızlı başlatma özelliği ile gelir ve bilgisayar hızlı açılır.(Eski Windows sürümlerine göre).Ancak Windows 8 Aero özelliklerini ve saydamlığını içermez.(Keşke olsa).
  • kardeş senin dediğin gibi biosu falan güncellemeye gerek yokmuş benim isoda sorun varmış başka iso indirdim ve şuan oldu windows 8.1 pro beğendimde daha hızlı ve seri :D teşekkür ederim konu kapanmıştır saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigos4545

kardeş senin dediğin gibi biosu falan güncellemeye gerek yokmuş benim isoda sorun varmış başka iso indirdim ve şuan oldu windows 8.1 pro beğendimde daha hızlı ve seri :D teşekkür ederim konu kapanmıştır saolasın

Windows 8 'De güvenli önyükleme için UEFI gereklidir.Sende çalışıyorsa normal önyükleme modunda çalışıyordur.Sorun çözüldüğüne göre hayırlı olsun Win8.1 Pro'n
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.