arkadaşlar bilgisayarımın ekranı kırıldı ve yeni bir bilgisayar aldım ben kırık olan bilgisayarı yaptırmadan yeni bilgisayarıma sabit diskdeki verileri aktarabilir miyim gerekirse anlatın tamir bile yaparım yardımcı olursanız şu öğrenci kardeşinize çok makbule geçer şimdiden çok sağolun
yeni aldğını bilgisayar masaüstü ise laptopun içindeki hdd yi söküp ona takabilirsiniz. ya da bir hdd kutusu alıp o diski taşınabilir disk haline getirebilirsiniz. ya da elinizde kolay açılabilecek bir taşınabilir hdd yi söküp yerine bu hdd yi takarak da dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. belki aklıma gelmeyen daha başka yöntemler olabilir. yukarıda yazdıklarım da bilgi olsun diye söylüyorum. daha fazla bilgi verirseniz daha iyi ve sağlam bir çözüm üretebiliriz.
bu gibi durumlarda en mantılı olan harici kutu içine hdd yi takıp data transferi yapmak
hdd 2.5 ise bu linteki aparatı al keyfine bak. eğerki yeni pc yi masaüstü aldıysan rahatlıkla bağlayabilirisin.2.5 diski bi sıkıntı olmaz
kırılan bilgisayarım ve yeni alınan ikiside laptop
Kardeş eski laptopun altından kapağını açıp harddiski çıkar, @KEREM04283'in gösterdiği gibi bir kutuya tak, o kutunun yanında verilen usb kablosuyla verilerini yeni laptopuna aktarıyosun.
teşekkür ederim anladım birde becerirsem tam süper olacak