Şimdi Ara

Sabit Telefonu miksere bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerel radyoda spikerlik yapmaktayım. Yayına canlı konuk almak istiyorum. Bunun için hangi ekipmanlar lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon ahizesinin hoparlör çıkışını mikserin direkt line girişlerinden birine bağlasak?

• quote:

Orijinalden alıntı: refleks44

Yerel radyoda spikerlik yapmaktayım. Yayına canlı konuk almak istiyorum. Bunun için hangi ekipmanlar lazım :)

..
    http://www.telefonhibrit.com/12-telefon-hibrid
    http://www.telefonhibrit.com/11-hyb01p-tekli-telefon-hibrid.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 9 Ocak 2015; 14:59:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nipp10 kullanıcısına yanıt
    Sizin yöntem mantıklı, fakat arayan kişi hemen pat diye canlı yayına çıkar. Arayan kişi önce bir operatöre bağlanacak operatöre kendini tanıtıcı bilgileri verecek, arkasından operatör telefonu yayına bağlayacak. Ya da operatör canlı yayına bağlanacak konuğu arayacak, akabinde durumu anlatacak, konuk canlı yayına bağlanmayı kabul ederse canlı yayına bağlanacak, kabul etmezse canlı yayına bağlanmayacak. Bilirsiniz ki kişiler arasındaki elektronik haberleşmenin rızasız olarak üçüncü kişilere iletilmesi suç teşkil eder. Saydığım nedenlerle VRMS nin yöntemi daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Ocak 2015; 23:48:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka planda sekreter gibi biri olacak değil mi yani operatör den kastınız ilk aramayı cevaplandıracak olan kişi, kişinin kişisel bilgilerini alacak ve sonra uygun görürse ve ya şartlar sağlanırsa her hangi bir şirkette olduğu gibi size bağlayacak sistem bu şekilde çalışacak değil mi?
  • slayer_ank kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. Arayan kişinin direkt olarak yayına bağlanması hukuksal açıdan sorun yaratabilir.
    Bu arada sistemi ben değil refleks44 kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ocak 2015; 0:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Evet aynen öyle. Arayan kişinin direkt olarak yayına bağlanması hukuksal açıdan sorun yaratabilir.
    Bu arada sistemi ben değil refleks44 kullanacak.

Bu konuda bilgiyi siz verdiğiniz için direkt sizi alıntıladım :)
    Daha önce bir FM verici şirketi için tasarladığım hat acma kapama sistemi var elimde. Sistem arama gelince her zaman ki gibi telefon vasıtası ile manuel olarak ahizeyi kaldırıp cevaplandırıyoruz hat girişi paralel olarak benim kurduğum sistem bağlı bir buton yardımı ile kişi acıp kapatma işlemi yapıyor. eğer direkt mikser girişine ahizeyi bağlaya bilirsek bu sistem iş görebilir, hatta gerekirse sistemi istek doğrultusunda geliştire bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 10 Ocak 2015; 0:51:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vrms nin yazdıkları kafama yattida. Fiyat ney acaba onuda ogrensek

• Cep telefonu kullanırsınız çok basit bir çözüm var telefonun kulaklik cikisina coklayici takilacak oparator kulaklık takicak kalan 1 portta mixere gidicek o portu elle çıkarıp takacak yayına almak için jack i takacak yanı ama aynı anda max 1 arama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.