Şimdi Ara

Sabitlenemeyen header problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilginize teşekkür ederim . Problemim hazırlamakta olduğum bir web sitesi için header yapayım dedim fixed komutunu kullanarak bir menü alanı belirledim fakat solda ve sagda logo ortada ise manu yazı alanı olmasını istiyorum . ekranın çözünürlüğü ile uzaklıkları kısalıp açılan basit bir header yapamadım karşılaştığım problem 3 tane div tagi açıp soldan sağa ilk ve ikinciye float degerini left verdim sonuncusuna ise right değerini atadım butun hepsini kapsayan div e ise genişliğini %100 yüksekliğini ise 100 px tanımlayıp fixed komutunu kullandım fakat ekran çözünürlüğü küçüldükçe logo bir alt satıra geçip yarısı kayıp oluyo . logo ve menu yazının içinde olan büyük div i fixed den çıkarttığımda ise tarayıcıyı küçükltüğümde bütün divler yavas yavas birbirinini altına kayıyo fakat ben bunu istemiyorum gerekiyosa tarayıcı daraldıkça sayfa altında scrool çıksın sağa sola kaydırmak gereksin fakat bunuda başaramadım yardımcı olursanız çok memnun olurum .

• _Dj_RpT_ _ kullanıcısına yanıt
    Divlerin hepsini float:left etiketi ile Yanyana getir.Tabi bununla birlikte esneklik Sağlamak için width Değerlerini %100 yapmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.