Şimdi Ara

Harici disk sorunu (E:\ erişilemiyor Parametre hatalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yerinden bile kipirdatmadigim ve 1 aydir kullanmadigim harici diskimE:\ erişilemiyor Parametre hatalı hatasi verdi hicbir sekilde diske giremiyorum:(( icerisinde aile resimleri ve videolari vardi.. ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Disk yönetiminde disk ve içindeki bölüm görünüyor mu kontrol edin. Görünmüyorsa fiziksel bir problem olabilir. Ancak Bilgisayarım kısmında göründüğüne göre muhtmelen disk yönetiminde de görünecektir.

Bu hatayı almanızın bir çok nedeni olabilir. Dosya sisteminde oluşan bozulmalarda veya bad sector gibi durumlarda windows sürücüyü açmaz. Ama ciddi bir fiziksel problem yoksa veri kurtarma programları, dosyalara erişip bunları sağlam bir diske aktarmanıza imkan tanır.

Diski test etmek adına DMDE isimli programı deneyebilirsiniz. Sonucu buradan yazarsanız problemi daha detaylı analiz edebiliriz.

Kolay gelsin.
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    selamlar cevap icin tesekkur ederim ancak dmde programı veri kurtarmaya yarıyor.. yani diski onaran ve bana eskisi gibi kullanmamı sağlayan bir program değil sanırım bir de ücretli program,ücretsiz değil.. yanlış mı anladım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın birçok ücretsiz fonksiyonu var buna veri kurtarma dahil. Yalnızca toplu bir şekilde veri kurtarma yapamazsınız. Eğer çok sayıda dosya ve klasörünüz varsa R-studio gibi başka programları deneyebilirsiniz. Ama onlarda ücretli elbette. Ücretsiz olarak özellikleri sınırlı olan Recuva programı var.

Disk tamiri ile ilgili malesef arızalı disklerin tamiri çok büyük ihtimalle mümkün olmamaktadır. Eğer verilerinizi alabilirseniz ne ala. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz. Disk tamiri programlarının en meşhuru HDD Regenerator dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.