saboteur nasıl bir oyun aranızda oynamış olanlar var ise görüşleini söyleyebilir mi ?
Fena oyun değil GTA'ya benziyor biraz konusu güzel Alman işgali altındaki Fransa'da direniş örgütüne katılıyorsun fakat Fransız değil İrlandalısın :D
Oyunda GTA tarzı görevler alıyorsun mesela nazi hapishanesinden adam kaçırıyorsun , petrol depolarına bomba kurarak sabotaj düzenliyorsun . Onun dışında oyun open world mesela silag tüccarlarından alışveriş yapabilmek için şehirdeki nazi bölgelerine(Propaganda spikerleri , gözetleme kuleleri vs . ) bomba kurarak patlatıyorsun karşılığında kazandığın kredilerle alışveriş yapıyorsun falan filan . Oyun güzel bence
son zamanlarda GTA benzeri oyunlar çogaldı, alma bence, Just Cause 2 çok iyi bi oyuna benziyo, onu al derim
gta ya benziyo bazı yönleriyle daha kapsamlı geldi bana orta düzey oynanabilir bir oyun
tek kelimeyle vasat bir oyun ben aldım 3 gün sonra taksa verdim tavsiye etmem...neden dersen grafikler berbat, oynanabilirlik gta nın çok çok altında, araç sürüyorsun hasar modellemesi yok en basitinden...
teşekkürler cevaplarınız için almamaya karar verdim oyunu