Şimdi Ara

Sabrent Rocket nvme 1tb Gen4 5000 / 4400 Soğutuculu- 2 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sabrent Rocket nvme 1tb Gen4 5000 / 4400 Soğutuculu- 2 Adet

Ürünleri birkaç aydır kullanıyorum. Performansları muazzam. Minimal derecede kullanıldı kutuları tüm aksesuarları mevcut. 2tb 2x sistem kuracagim için satılıktır. Sadece oyun ve bilgi depolama icin kullanımistir.

Elimde 2 adet var, Adet fiyatı: 2000 TL

Ürün linkine buradan ulaşabilirsiniz;

https://www.amazon.com.tr/Sabrent-Rocket-Maksimum-Performans-SB-ROCKET-NVMe4-1TB/dp/B07TKYWB3K?th=1&psc=

Fiyat Edit

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Pahalı satıyorsunuz. Öncelikle piyasa araştırması yapın. WD SN850, XPG S70 serisi bu paraya satılıyor. Ustelik hızları bundan yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica bu var daha yüksek hıza sahip. Hem garantili hem kargo bedava hem sizden ucuza. Fiyat yazarken empati kurun ve böyle yorumlara açık olun.

amazon.com
    Sabrent 1TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCIe M.2 Internal SSD Extreme Performance Solid State Drive (SB-RKT4P-1TB)
    https://www.amazon.com/Sabrent-Internal-Extreme-Performance-SB-RKT4P-1TB/dp/B08P2B6JKV/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=wd+sn850&qid=1614017185&sr=8-5

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Fiyat editlendi. Teşekkürler :) Yorumlara acik olmadigimi hiç söylemedim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Fiyat editlendi. Teşekkürler :) Yorumlara acik olmadigimi hiç söylemedim ki

Yazdıktan sonra yoruma kapalı isteyen istediği yerden alabilor diye yazanlar var dedim belki siz de aynı şeyi yazarsınız  

Mal saticinin isteyen istedigini der ben de derim kafama gore hocam. Buradan yorumlasmak mantiksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Mal saticinin isteyen istedigini der ben de derim kafama gore hocam. Buradan yorumlasmak mantiksiz

Öyle birsey yok. Uyarıda bulunmak lazım. Piyasa araştırması yaptıktan sonra uygun fiyatı yazmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Oyle birşey yok diye birşey yok, isteyen istediği fiyati koyar buna kimse.karisamaz. Satilir satılmaz bu satıcıyı baglar. Konuşmak gereksiz

• İlan aktif midir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.