Niye Canım 5-1'lik maçı gördü Fake geleceğine çık kendi kullanıcı adınla yaz buraya birşeyler nerde o yürek?
olimpiyat stadı kadıköydemi
tam nerde tarif etsene
göremez tabi
ulen sanki içerde dışarda 10 senedir kaybetmiyosunuz
sabri dün akşam gs deki ayakta kalan nadir adamlardandı. maç sonu açıklamalarındada gayet olgundu. beni çok şaşırttı. kendisini tebrik ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: pprodigyy
quote:
Orijinalden alıntı: reLo
Niye Canım 5-1'lik maçı gördü Fake geleceğine çık kendi kullanıcı adınla yaz buraya birşeyler nerde o yürek?
olimpiyat stadı kadıköydemi
tam nerde tarif etsene
Başlığa baksan ezbere konuşuyosunuz
Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sabri ile Lig Tv muhabiri arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Bu açıklamanın ardından Lig Tv muhabirinin Sabri'ye sorduğu soru ise ilginçti:
Muhabir: Mesela sen hiç hayatında Fenerbahçe galibiyeti gördün mü? Galatasaray'ın buradaki en son galibiyeti 1999 yılında
Sabri: Görmedim abi‚ ben o zamanlar alt yapıdaydım
Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sabri ile Lig Tv muhabiri arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Bu açıklamanın ardından Lig Tv muhabirinin Sabri'ye sorduğu soru ise ilginçti:
Muhabir: Mesela sen hiç hayatında Fenerbahçe galibiyeti gördün mü? Galatasaray'ın buradaki en son galibiyeti 1999 yılında
Sabri: Görmedim abi‚ ben o zamanlar alt yapıdaydım