Şimdi Ara

Sabrinin 90+ da oyuna girmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 dakika için Sabri'den daha çok yapması muhtemel Olcan,Emre var ama oyuna sağ bek Sabri giriyor! İnsanın aklına garip garip düşünceler geliyor. Benim aklıma gelen şey maç başı ücreti!! Acaba hamza bey sabri beyimizi maç başı ücreti hesaba yatsın diye mi oyuna aldı?? Başka izahı var mı bu değişikliğin???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç başı hariç, belli bir maç sahaya çıktığında kontrat otomatik olarak yenilenecek.

• Ben ciddi anlamda Umut ve Sabri'nin maç başı paralarının bir kısmını Hamzaoğlu'na gönderdiklerini düşünüyorum. Koskoca Galatasaray şirketinde personel hesap hareketlerinidenetleyecek denetçiler yok mu?

Bence ciddi olarak araştırılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Ben ciddi anlamda Umut ve Sabri'nin maç başı paralarının bir kısmını Hamzaoğlu'na gönderdiklerini düşünüyorum. Koskoca Galatasaray şirketinde personel hesap hareketlerinidenetleyecek denetçiler yok mu?

Bence ciddi olarak araştırılmalı

Hadi umutu anlarız, burak sakat elinde forvet sıkıntısı var vs vs. Ama sabri nedir yahu!! Yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reinforced_Concrete

Son 2 dakika için Sabri'den daha çok iş yapması muhtemel Olcan,Emre var ama oyuna sağ bek Sabri giriyor! İnsanın aklına garip garip düşünceler geliyor. Benim aklıma gelen şey maç başı ücreti!! Acaba hamza bey sabri beyimizi maç başı ücreti hesaba yatsın diye mi oyuna aldı?? Başka izahı var mı bu değişikliğin???

Sabri'nin 90 da oyuna girmesinin izahı yok. İstediğiniz kötü senaryoyu düşünebilirsiniz. Ben artık herşeyi beklerim bu teknik ekipten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.