Şimdi Ara

Saç beyazlaması durur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım saçım stres veya hafif üzüntüden beyazlıyor olabilir ama babamınki ve anneminkide beyaz genetikte olabilir benim saçımın rengi kestane rengi ama son zamanlarda üst kısımlarında 20 tel beyaz çıktı yanlarda veya ön kısımda veya arka kısımda yok sadece üst kısımda bu şekilde yakışıyor bile ama ben ilerlemesini istemiyorum ne yapmam lazım

• Biotin al 5mg günlük kullanmaya başla.

"Saç beyazlamasını geciktirdiği bilinen tek madde biotin vitminir.Byazlayan saçlara düşük düeyde etkili olsada beyazlama sürecinde ciddi yavaşlama sağladığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Biotin B vitaminleri arasında saç ve tırnak sorunlarının çözümünde kullanılan tek vitamindir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

17 yaşındayım saçım stres veya hafif üzüntüden beyazlıyor olabilir ama babamınki ve anneminkide beyaz genetikte olabilir benim saçımın rengi kestane rengi ama son zamanlarda üst kısımlarında 20 tel beyaz çıktı yanlarda veya ön kısımda veya arka kısımda yok sadece üst kısımda bu şekilde yakışıyor bile ama ben ilerlemesini istemiyorum ne yapmam lazım

BAK ÇOK İYİ DİNLE ÖNCE OKUNMUŞ BİR SU AL SONRA GECE SAAT BEŞTE O SUYUN ETRAFINDA BEYAZ GECELİKLE 5 TUR AT SONRA TUVALETE GİR ARDINDAN O SUYLA KAHVE PİŞİR SONRA ORALAELEALAELLAEF DİYE BAĞIR ARDINDAN O KAHVEYİ BAŞINDAN AŞAĞI DÖK SONRA SAÇINA SÜR CÜBBELİ AHMET HOCA GİBİ OLUCAKSIN
  • Benim de beyazlarım var. Maalesef henüz durduracak bir ilaç çıkmadı. Reklamlardakiler de boyadan ibaret.
    Havuç suyu içersen bol bol havuç yersen beyazlamasını kesersin ama devam ettirmen gerekir. Genetik birşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.