Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

21 yaşında genç delikanlıyım. Saçlarım kumral ve dümdüz. Çocukluğumdan beri saçlarıma şekil vermem daha doğrusu veremem. Önlerini sağa doğru tarardım olur biter. Jöle falan neredeyse hiç kullanmadım. Saçlarıma çok iyi baktım yani anlayacağınız. Ama şu sorun var ki artık korkmaya başladım. Çünkü artık çevremdekilerin yarısı saçların seyrekleşti diyor diğer yarısı yoo gayet sık diyor. Saçlarımı genelde uzatırım. En uzun omzuma kadar gelir. Ama şimdi korkmaya başladım ya ileride dökülürse diye. Çünkü arkadaşlarımın hep öyle oldu hepsi 3 numara yapıyor. Tamam alnım açıldı biraz ama yani normal bunlar. Babamın kafasının ortasında boşluk var sadece. Gençlik fotoğraflarına bakıyorum aynı benim gibi sayılır saçları.

Şimdi saçları 3 numaraya vurup badem yağı falan kullanmak istiyorum. Sizce bunu yapmalı mıyım? Yapmalıysam ne tür markaları önerirsiniz?
    Yok hayır yapma sakın kıyma saçına diyorsanız başka kesin çözüm sunan önerileriniz nelerdir?

(saçımı en son 4 sene önce bu zamanlar 3 e vurmuştum ama berbere abi kısalt biraz okuldan kızıyorlar dedim adam kafamda saç bırakmamıştı resmen yani kısa saça alışık değilim bu yüzden korkuyorum)

Teşekkürler.

EDİT: EK BİLGİ:
    Saçlarımı yazın neredeyse her dışarı çıkışımda 2 dakika şampuanlardım. Diğer zamanlar 3 günde 1 falan öyle banyo yapardım. Kesinlikle sabun kullanmıyorum saçıma. Öyle şampuan markalarına da dikkat etmedim. Son zamanlarda Head and shoulders mıdır nedir o var evde :D Saçlarıma zararı var mıdır?
    Ayrıca saçlarımı yıkadıktan sonra sadece kurulayıp dışarı çıktığımda saçlarımı görenler fön mü çektin diyor. Yani saçlar otomatik şekil alıyor benim hiç uğraşmıyorum föne falan. Yukarıda da belirttiğim gibi dümdüz saçlarım var ve başka şekil veremiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshout Ryan -- 16 Kasım 2012; 16:49:27 >

• Sırf uzun yazdım diye okumuyorsunuz değil mi? :D 1-2 gün daha cevap gelmez :D UP!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.