Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 18 yaşında iken felan berberler saçların seyrek dökülür felan diyordu o zaman aldırış da etmiyordum tabi zaman geçtikçe çokca dökülmeye başladı şuan baya açıldı yanlardan ve tepeden baya moralimi bozdu açıkcası bu durum.

Çevrede bir sürü ilaç ve hatta işe yarayan minoxil gibi ilaçlar yada saç dökülmesine neden olan dht hormonunu bastıran ilaçlar gibi çeşitli kimyasal ilaçlar gördüm fakat bırakınca eskiye dönmesinden korkmakla beraber yan etkileri de beni oldukça korkutuyor saç için sağlığımdan olmak da istemiyorum ama böyle dökülmesi moralimi bozmakla birlikte insanı kötü hissettiriyor.

Bugüne kadar saç dökülmesi adına hiçbir şey yapmadım durumu kabullenmekte buldum kendini ama aynaya bakınca bile inanın insan kafaya takıyor aranızda benim gibi böyle erken yaşta saçı dökülen yada mücadele eden var motivasyon nasıl sağlıyorsunuz ne gibi önlemler alıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Baban kel mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Babam dahil amcalarım dedem kel genetik dökülme dedi doktor ama insan işte düşünüyor nasıl durdurabilirim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garipsi

Babam dahil amcalarım dedem kel genetik dökülme dedi doktor ama insan işte düşünüyor nasıl durdurabilirim diye.
    Yavaşlatma yöntemleri var ama durdurmak imkansız maalesef.

• BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Sizin var mı kullandığınız bir yöntem yavaşlatmak adına en azından üniversite bitene kadar kalsın.

• quote:

Sizin var mı kullandığınız bir yöntem yavaşlatmak adına en azından üniversite bitene kadar kalsın.
    Yok hocam maalesef.

• Sarımsak sür kardeşim kökten çıkarıyor denenmiştir.

diş sarımsağı kes acik kismini dökülen yerlerine bastira bastira sur eriyene kadar tirnaginla içinide hafiften oyabilirsin suyu ciksin DİYE oylede sürebilirsin 1 ay falan dene ve sonucu gör;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Teşeklür ederim hocam deneyeceğim şimdi malum tatil ama yurt ortamında felan koku yapmaz mı acaba birde ne kadsr süre uygulayacağız bunu haftada kaç gün ne aralıkla ve saçı yıkadıktan önce mi sonra mı

• quote:

Teşeklür ederim hocam deneyeceğim şimdi malum tatil ama yurt ortamında felan koku yapmaz mı acaba birde ne kadsr süre uygulayacağız bunu haftada kaç gün ne aralıkla ve saçı yıkadıktan önce mi sonra mı
    arkadaşım sağdan soldan duyduğun her yöntemi böyle deneyeceksen git ilacını iç direkt daha az sağlığını bozarsın

• astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    ulan sarimsaktan ne sagligi bozulucak ne.keko adamlarsiniz mk denesin eger o sac cikmassa daha girmem foruma

koku yapicaktir tabi kardeşim sonuçta sarımsak hergun surebilirsin sakincasi yok ama keyfine gore aksatmaki iyi sonuç alasın 2gunde birde sürebilirsin ama iyle ip ince diş sarımsakla yapma boyle büyük olsun sarımsak dedigimi uygularsan sonucunu alicaksintir emin olabilirsin

duştan sonra sürebilirsin ama iyice kuru olsun kafan
    sonra surdukten sonra hic yikamicaksin saçını ama en az 24 saat kalicak öyle biraz kokuyu cekiceksin maalesef ama %99 sonuç alacaksın emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 19 Temmuz 2019; 20:32:57 >
  • Hocam sorunun cevabı benim. 19 yaşındayım. 2 sene içerisinde üstler tamamen açılacak neredeyse. Berberler sana söylediklerini bana daha küçük çocukken söylerlerdi
    ludwig advanced gibi bir şey olacak
    SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA
  • Minoxil kesinlikle kullanma arkadaşım , bırakırsan tamamen kel kalırsın , sarımsak dene faydası var ve güzel bir şampuan

• Önlemlerimi de söylüyorum:Hİçbir şey
    Çünkü saç dökülmesi genetikse engellenemiyor.
  • genetikse yapcak birşey yok. babana sor kaç yaşında açılmaya başlamış kafası. Genetik değilse vitamin hapları kullanabilirsin , biotin kullanabilirsin. malum işi fazla yapıyosan azalt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 19 Temmuz 2019; 20:41:21 >
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Babam saçları gençkken çok uzun eski fotoğraflarda 25 den sonra dökülmüş bir anda gitmiş

• devrimsel kullanıcısına yanıt
    Hocam napıyorsunuz peki bir önlem alıyor musunuz

• astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiye kadar hiçbir yöntem denemedim forumda belki benim gibi tecrübe etmiş birileri varsa fikir danışmak istedim.
    Öyle bir ilaç olsa keşke içsek denesek

• since2002 kullanıcısına yanıt
    Sarımsak konusunda katılıyorum koku olayı içinde bulacağım bir çözüm artık teşekkür ederim ilginiz için

• Garipsi kullanıcısına yanıt
    Önlem almak isterim ama genetik hocam. Önlem alsam da en fazla kaçınılmaz olanı geciktirmiş olurum. Ruh ve cep sağlığım için akışına bıraktım.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz hocam fakat alışma süreci biraz sancılı oluyor maalesef

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.