Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen hurafe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garipsi

Hocam Minoxidil mi 6 ay kullandınız ürün nereden temin ettiniz.

Nasıl kullandınız? Hangi sıklıkla ?

Sonraki 6 ay da herhangi bir şekilde dökülme arttı mı yoksa eskiye nazaran verim aldınız mı ?
    Bioxinin Minoksidil kullandım.

2. ayda gözle görülür şekilde dipten saçlar gelmeye başladı. Tabi ölmeyen kökler, sıfırdan saç çıkartmaz. Genel olarak bana faydası %30 kadar oldu. Bu bile çok iyi dökülen saçlarda dökülmeyi durdurdu bir de %30 artış sağladı. Sabah 5 sprey akşam 5 sprey üzerinde yazdığı gibi.

Sonrasında dozu azaltarak bırakıp prozinc losyona geçtim. Aynı seviyede dökülme olmadı çok şükür. Şampuan da çok önemli markette satılanları kullanmayın. Prozinc tavsiye ederim. Yerli cillop gibi firma ürünleri kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 20 Temmuz 2019; 0:1:27 >

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam değeri bilgileriniz için teşekkür ederim. Not ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dökülen yerlerde yeniden saç çıkması için mavi losyon alabilirsin
    sonra tekrar dökülür mü bilemem

• hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Hocam efsane diyorlar ona birkaç yerde gördüm.

• ben 27 yaşındayım bende de dokuldu saclar seyreldi sana tavsiyem ilaç vs hicbisey kullanma ben 23 yaşında doktora gittim bazi testler yaptı kan ve saçta bazi ilaçlar, sprey ve yag karışımı verdi kullandım hicbiseye yaramadı aksine saclari yıpratıyor sorey ve yağlar. ilaclar beni 69 kilodan 86 kiloya çıkardı ve gogusu büyütüyor ve bu ilaclar oyleki beni hareketsiz isteksiz bi yaşama soktu askere gidene kadar bunu uzerimden atamadim 300 tl harcamisimdir toplassn sac icin. 8 aydir spor yapıyorum saclarimizin eksikligini vucudumua geride birakayim diyorum. en etkin ve kalici cozum ektirmek

• bizzat ben satışını yapıyorum :) 1000 den fazla satmışımdır 1 kişi bile saçım çıkmadı demedi daha
    sadece mardinde orjinali üretiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellowen334 -- 20 Temmuz 2019; 0:34:38 >
  • Çekilin kel geldi

Şaka bi yana minoxilin iran versiyonunu kullandım fiyatı daha uygun olduğu için. Evet çıkartıyor ama bir süre sonra duruyor ve bırakınca daha da dökülüyor. 2 kez girdim bu döngüye ve 23 yaşımda 2014 yılında saçlarımı ilk kez kazıdım. 6 ay askerliğim harici haftada 2 kere mach3 bıçak ile aldım ve alıyorum. Misss sinek kaydı. Yağmurda saçlarım bozuldu derdi yok, yağlandı derdi yok, kurutmam lazım derdi yok. Yıka çık kurulaman 5sn

Berber masrafım bitti. bu arada 28 yaşındayım ve artık insanlar saçlı halimi hatırlamıyor ve gayet iyi olduğunu söylüyor. Kellik iyidir gelin hep beraber kel olalım

Bu kelliğimin 1. yılından. 2015

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA

Bu da 2 ay önceki foto 2019

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Temmuz 2019; 1:20:58 >

• Su bingollunun mavi lasyonunu ve sampuanini dene. Ben de merak ediyor, ise yarayan birçok insan var. Kaybedecegin 200 lira olur en fazla ama denemedim demezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

ben 27 yaşındayım bende de dokuldu saclar seyreldi sana tavsiyem ilaç vs hicbisey kullanma ben 23 yaşında doktora gittim bazi testler yaptı kan ve saçta bazi ilaçlar, sprey ve yag karışımı verdi kullandım hicbiseye yaramadı aksine saclari yıpratıyor sorey ve yağlar. ilaclar beni 69 kilodan 86 kiloya çıkardı ve gogusu büyütüyor ve bu ilaclar oyleki beni hareketsiz isteksiz bi yaşama soktu askere gidene kadar bunu uzerimden atamadim 300 tl harcamisimdir toplassn sac icin. 8 aydir spor yapıyorum saclarimizin eksikligini vucudumua geride birakayim diyorum. en etkin ve kalici cozum ektirmek
    Yanlış bilgiler vermeyelim. Losyonlarda alkol vs bulunduğun için saçı kurutabilir ama zarar vermez. Göğüs büyümesini de anti androjenik ilaçlar yapar dhtyi baskıladığı için. Yanlış tedavi uygulamışlar demekki. Hormonal dengeye haplarla müdahale etmek iyi değil ciddi bir sağlık sorunu olmadığı sürece.

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    Hocam saçlı halinizi bilmiyorum ama bu haliniz size ayrı bir hava verdiğini söyleyebilirim. insan kendiyle barışık olması gerekiyor galiba ben daha o süreçe giremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garipsi

Babam dahil amcalarım dedem kel genetik dökülme dedi doktor ama insan işte düşünüyor nasıl durdurabilirim diye.
    Şu kadar söyleyeyim, genetik var ise işin içinde çare yok gibi bir şey saç ektirebilirsin ileride.
    Lokal minoksidil bile bir yere kadar. Bizim Farmakoloji hocası çok uğraştım gencligimde diyor olmuyor diyor adam milloner profesör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Konuyu baya okudum. Bilenlerde yorum yapmış, bilmeyenlerde. Burada reklam yapmayacağım marka merak edenler özel mesaj atabilirler. Bu ürünlerin hepsinin rengi aynı dursa da içerinde hammaddelere dikkat etmek gerekiyor. Kimyasal, alkol, yağlar ile yaptıkları ürünleri insanlara satıyorlar boşuna para kaybettiriyorlar. Kendimizin üretimini yaptığımız ürünü bulunduğumuz bölgede bay bayan kuaförlere satış noktası şeklinde vermekteyiz. geri dönüşler, sonuçlar mükemmel. Almadan önce ürünü araştırın. Yok İran, diyarbakır, bingöl... geçelim bu kalıplaşmış şeyleri. Sorduğumda ürünün içeriğini bilmeyen kişilerden ürün satın alıyorsunuz. İçeriğindeki bir kaç maddeyi söyleyebilirim bende. Hepsini söyleyerek formulümü veremem :) Ama sizden tek ricam kullandığınız ürüne dikkat edin. Alkol ile çoğaltılan ürün kullanıyorsunuz hiçbir işe yaramıyor.

• baharatcıdakı yaglar sac dokulmesını durduruyor bır samımı arkadasım kullanıyor 45 yasına geldı hala 20 yasındakı saca sahıp beyazlıkta yok
    baharat yaglarında vitamınler var sacı beslıyor.genetıkte olsa dokulme durur cunku sac beslenıyor
    kullanmayan bılemez uydurma der
  • mavi losyon deneyen varmı? bizim berber bana önerdi samimi müşterilerine ve arkadaşlarına getiriyormuş doğudan gerçekten çok iyi sonuçlar vermiş bana inandırıcı gelmemişti fakat dükkanda öncesi ve sonrası fotograflar gösterdi bazı kişilerin aklım çelindi normalde bana ektir diyordu ama bunu dene işe yaramazsa ektirirsin dedi
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim ama her yerde görüyorum ama güvenemiyorum.

• Garipsi kullanıcısına yanıt
    bende pek güvenemiyordum fakat berber tanıdık hep gidiyorum düzgün birisi, senelerdir onda tıraş oluyorum. normalde bana ektirmemi söylüyordu fakat bu ürünü dene 3-5 ay sonuç alamazsan ektir diyor kaybedecek bişey de yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Çekilin kel geldi

Şaka bi yana minoxilin iran versiyonunu kullandım fiyatı daha uygun olduğu için. Evet çıkartıyor ama bir süre sonra duruyor ve bırakınca daha da dökülüyor. 2 kez girdim bu döngüye ve 23 yaşımda 2014 yılında saçlarımı ilk kez kazıdım. 6 ay askerliğim harici haftada 2 kere mach3 bıçak ile aldım ve alıyorum. Misss sinek kaydı. Yağmurda saçlarım bozuldu derdi yok, yağlandı derdi yok, kurutmam lazım derdi yok. Yıka çık kurulaman 5sn

Berber masrafım bitti. bu arada 28 yaşındayım ve artık insanlar saçlı halimi hatırlamıyor ve gayet iyi olduğunu söylüyor. Kellik iyidir gelin hep beraber kel olalım

Bu kelliğimin 1. yılından. 2015

Bu da 2 ay önceki foto 2019

Baba kellik adamı yaşlı gösteriyor. 23 yaşındaki halinle 35 gibi duruyorsun.

Bende kel kalıyorum

• since2002 kullanıcısına yanıt
    Bi tanıdığım uyguladı bunu hem aşırı koku yaptı dedi hem daha fazla döküldü dedi emin misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: by_Jazz

Minoxil kesinlikle kullanma arkadaşım , bırakırsan tamamen kel kalırsın , sarımsak dene faydası var ve güzel bir şampuan
    neden oyke dediniz hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.