Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renovexin kullanan varmı? ise yariyormu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ektirsene

• Dayilarimin bazilari kel , 2 amcaoğlumdan biri kel, babam kel degil ama yanlardan acilma var , sizce ben de kellesirmiyim genc yasta , sakamlarimda acilma var yas 20

• devrimsel kullanıcısına yanıt
    Hocam asla böyle dökülme görmedim , sakaklardan ve tepenin arkasindan girer kellik

• Cool Bear kullanıcısına yanıt
    hocam kısaca üst taraf yanlara göre iyice seyrekleşti. Şakaklar da açıldı.
  • Suriyeliler gelirken bir ilaç da getirmişler. Dayım kullanmış etkisini görmüş söylediğine göre. Siyah kutulu bir şeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genetik sac dökülmesini ki bu da küçük yaşlarda başlar, dna içinde size aktarılır familyadan benzeşmek sureti ile. Yani mutlaka aileden birinin genetiğine yakın ve kalıtsal özellikleri taşıyan bir gen mirasına sahip olursunuz doğduğunuzda. Zaten erken yaşta dökülmeye basladi ise ailede aynı dökülme seviyesini ve saç dökülme şeklini izleyen birini mutlaka görürsünüz. Bunu bizim piyasada bildiğimiz hiçbir ilaç malesef durduramaz. Çünkü bu sektör bana kalırsa bu işten çıkar sağlayan ilaç firmalarının ve büyük söz sahiplerinin isteği doğrultusunda devam etmekte. Bunun cözümü genlerdeki dökülmeyi yaratan kodu deaktive etmek ancak bizim teknolojimiz malesef buna ulaşamadı.Ulaşsa da büyük bir sektör pek yanasacaklarını sanmam. Üzülerek söylerim ki yapabileceginiz hiçbirsey yok. Protez ya da ekim düsünebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 19 Temmuz 2019; 22:41:0 >

• ektir reis başka yolu yok
  • Benimde dökülüyor ve elimden hiç bir şey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Genetik sac dökülmesini ki bu da küçük yaşlarda başlar, dna içinde size aktarılır familyadan benzeşmek sureti ile. Yani mutlaka aileden birinin genetiğine yakın ve kalıtsal özellikleri taşıyan bir gen mirasına sahip olursunuz doğduğunuzda. Zaten erken yaşta dökülmeye basladi ise ailede aynı dökülme seviyesini ve saç dökülme şeklini izleyen birini mutlaka görürsünüz. Bunu bizim piyasada bildiğimiz hiçbir ilaç malesef durduramaz. Çünkü bu sektör bana kalırsa bu işten çıkar sağlayan ilaç firmalarının ve büyük söz sahiplerinin isteği doğrultusunda devam etmekte. Bunun cözümü genlerdeki dökülmeyi yaratan kodu deaktive etmek ancak bizim teknolojimiz malesef buna ulaşamadı.Ulaşsa da büyük bir sektör pek yanasacaklarını sanmam. Üzülerek söylerim ki yapabileceginiz hiçbirsey yok. Protez ya da ekim düsünebilirsiniz
    Haklısınız hocam ben de öyle düşünüyorum o konuda galiba diğer arkadaşların dediği gibi işimi elde ettikten sonra belirli bir bütçe ayırıp bu ekim işini gerçekleştirmem gerekecek.

• Bırakınca dökülmeyi sanki ilacın bir hatasıymış gibi empoze ediyorsunuz. Sen de DHT diye bir hormon bulunduğu sürece. Yani erkekliğinden vazgeçmediğin sürece saçın dökülecek. Minoxidil kullanmadığın çünkü. Saç kökündeki reseptörlerin bu hormona olan hassasiyeti sonucundan saçlar uyku fazına giriyor. Anagen dönemi kısalıyor katagen ve telogen evreleri uzuyor. Bu da saçların uzayamadan inceleşmesi ve dökülmesine yol açıyor.

Ya finasteride gibi anti androjenik hap kullanacaksın ki dht yi baskılayarak saça zarar vermeyecek. Fakat tavsiye etmiyorum dhtyi baskılıyor ve östrojen ön plana çıkıyor. Jinekomasti,sperm kalitesinde düşme vs gibi yan etkileri olabiliyor.

Ya da minoxidil kullanacaksın. Bu da saç köklerindeki kanalları genişletip saçın beslenmesini arttırıyor. İlk 6 ay kullan çıkan saç çıksın daha sonra saç derindeki kan dolaşımını arttırıcı tedavi ve losyonlara geçersin. Mesela dermaroller ve doğal soğuk sıkım yağlardan oluşan bir karışım deneyebilirsin. Ama hayat boyu düzenli yapacaksın yoksa yine dökülür.

• Garipsi kullanıcısına yanıt
    Mesut çevik saçlarını ektirdi döküldü yeni saç çıkıyor son videosunda baya çıkmıştı.

Kafana takma eğer saç dökülmeni durdurmak istiyorsan sebamed saç dökülmelerine karşı kullan benim baya durdu ama cildin ne kadar hassas bilmiyorum ona göre az kullan yoksa kıpkırmızı olursun yakıyor.

İlk zamanlarda kullanınca biraz devam eder yavaş yavaş durur çevremdeki saçları dökülenler teşekkür ediyor almanlar yapıyor bu işi.Sebamed'in güneş kremi'de efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Bırakınca dökülmeyi sanki ilacın bir hatasıymış gibi empoze ediyorsunuz. Sen de DHT diye bir hormon bulunduğu sürece. Yani erkekliğinden vazgeçmediğin sürece saçın dökülecek. Minoxidil kullanmadığın çünkü. Saç kökündeki reseptörlerin bu hormona olan hassasiyeti sonucundan saçlar uyku fazına giriyor. Anagen dönemi kısalıyor katagen ve telogen evreleri uzuyor. Bu da saçların uzayamadan inceleşmesi ve dökülmesine yol açıyor.

Ya finasteride gibi anti androjenik hap kullanacaksın ki dht yi baskılayarak saça zarar vermeyecek. Fakat tavsiye etmiyorum dhtyi baskılıyor ve östrojen ön plana çıkıyor. Jinekomasti,sperm kalitesinde düşme vs gibi yan etkileri olabiliyor.

Ya da minoxidil kullanacaksın. Bu da saç köklerindeki kanalları genişletip saçın beslenmesini arttırıyor. İlk 6 ay kullan çıkan saç çıksın daha sonra saç derindeki kan dolaşımını arttırıcı tedavi ve losyonlara geçersin. Mesela dermaroller ve doğal soğuk sıkım yağlardan oluşan bir karışım deneyebilirsin. Ama hayat boyu düzenli yapacaksın yoksa yine dökülür.
    Hocam açıkcası bir ömür kendimi bir ilaca bağlamak istemiyorum o konuda kararsızım denemek istiyorum yan etkilerinden dolayı çekiniyorum aslında

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Mesut çevik i takip ediyordum ilk döküleceğini sonra çıkacağını söylemişti ekim işleminden sonra.

Sebamed yazınca biri sürü ürün çıktı hocam acaba bu Sebamed Anti Hairloss olan ürün mü söylediğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garipsi

Hocam açıkcası bir ömür kendimi bir ilaca bağlamak istemiyorum o konuda kararsızım denemek istiyorum yan etkilerinden dolayı çekiniyorum aslında

Alıntıları Göster
    6 ay kullandım şimdi dermaroller+prozinc plus losyon kullanıyorum. Bir yan etkisini görmedim işe de yaradı.
  • Revigen vinifolin kullanan veya bilgisi olan var mı beyler

• Gençler saçınız dökülüyorsa ilaç şampuan hikaye boşuna paranızı dökmeyin. Giden gidiyor . 30 a doğru yaptırın ekiminizi 3-5 sene sonrada 2. yi yaptiririsiniz. Ben bioxin serumlara minoxillere doktorun verdiği karışımlara çok para verdim. Sonuç dökülme genetikse (ki %90 ı öyle oluyor ) yine gidiyor.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam Minoxidil mi 6 ay kullandınız ürün nereden temin ettiniz.

Nasıl kullandınız? Hangi sıklıkla ?

Sonraki 6 ay da herhangi bir şekilde dökülme arttı mı yoksa eskiye nazaran verim aldınız mı ?
  • Garipsi kullanıcısına yanıt
    Sebamed Anti Hairloss evet bazen sahte ürünler olabiliyor dikkat edin yorumlara , satış adetine ve firmaya göre alım yapın.

Zaten aldığınız ve kullandığınız zaman farkı hissedeceksiniz.
  • Ceviz kabuğunu suda kaynar kırmızı bi su oluyor. Duştan çıkarken saçına dök. Durulamadan cık. Avcuma onlarca saç teli gelirdi çekinde.bu dediğimi 2 kere yaptım 1,2 tel geliyordu. En etkili yöntem bunu gördüm ben şampuan falan etki etmedi bende.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.