Şimdi Ara

Saç dökülmesi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 16 yasındayım hafta içi her gün wax suruyorum okula gıderken 8 saat fılan kalıyor kafamda haftasonu hıc kullanmıyorum hafta içide eve gelmeyle banyo yapıoyrum ellemıyorum sabaha kadar sizce bir zararı olurmu dökülürmü saçlarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqend55 -- 10 Ocak 2014; 16:41:40 >

• aman kardeş ne kadar doğal o kadar iyi, wax falan kullanma kesinlikle saç dökülme hızını arttırır
  • Kullanıyosanda yatmadan yıkamalısın kesinlikle kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''kullanma hiç kardeşim''
  • şaç dökülmesi %99 genetiktir ilaç söylesem yaşın ilacı kullanmaya müsait degil kardes jöle ve türevi seylerin sac döktügüne dair bi kanıt yok ailende varsa kel seninkide gidecek sadece bu süreci yavaşlatmanı sağlıyacak ilaclar mevcut
  • Evet daha çok genetik bir olay. Senin gibi bende çok küçük yaşlarda wax veya jöle kullanıyordum ve bazen aynı gün yıkamıyodum.yaşım 30 saçlarım hala aynı. Ama ailede de dökülme yok. Ama genede saç derisi hava almaması kişiden kişiye problem çıkarabilir.
  • Genetik ama gel gelelim wax veya jöle dökülmeyi hızlandırır. Saç diplerinin hava alması gerekli. Saç kökleri hava almazsa dökülür. Eğer genetik olarak bir sorunun yok ise wax sürüp yatmadan yıkarsan sıkıntı yaşamazsın ama yıkamadan yatarsan dökersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leqend55 L kullanıcısına yanıt
    eğer ailende akrabalarında saç dökülmesi varsa kullanmayı bırak. bazı arkadaşlar waxın felan etki etmediğini söylemiş saç dökülmesine. bu tür ürünler senin saç dökülmeni hızlandıran etmenlerdendir. ileride pişman olmak istemiyorsan kullanmayı bırak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.