1 bucuk aydır saçlarım dökülüyor. Kan testi yaptırdım demirim düzgün d vitamini aldım bıttım sabunu kullanıyorum dökülme geçmedi. Kafama pat pat vurunca (30 sn kadar) 20-40 tel dökülüyor. Günde 200 dökülüyordur tahminen.
Erkek tipi saç dökülmesinden farklı oldugunu düşündüğüm tarafı şu; üst ve şakaklardan değil ense, yanları dahi elimle hafif sarssam ordan kıl düşüyor. Kepek problemim yok bazen kafamın üst kısmı kaşınıyor, saçlarda bi hacim kaybı oldu dökülmekten kısalttım hala dökülüyor dermatoloğa gitmedim erkek tipi saç dökülmen var deyip yollayacak çünkü. Böyle bir şeyi tecrube etmiş olan varsa tecrubelerini paylaşabilir mi?
Strest yapmayın .mutsuzsaniz saç dokulmesi daha da artıyor. Ayrıca osbir fazla çekmeyin.
çözumu var basıt forumda 3 yıldır 100 lerce konusu acıldı yapanların dokulme durdu arat bul yaz yaz bıktık
3 senedır haberın yoksa gec kalmıssn
baharat yagları sac kokunu besler vıtamınler ve çelık gıbı olur cok basıt yanı genetık bıle vız gelır vıtamınle kokler beslenır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme