Arkadaşlar benim stres dönemlerimde hep saçım dökülür, şimdi uzun bir süre stresli bir dönemim olacak ve saçlarım dökülmesin diye saçları 0a vurucam, ama aklıma takılan bir soru var, şimdi bu saçlar kökünden koptugu için dökülmüyor mu zatrn, yani ben 0a vursam da o saçın dökülecegi varsa yine kökünde kopacak zaten, internette pek birşey bulamadım bu konuya dair bi bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Dökülecek saç sıfırada vursan japonlada yapıştırsan yine dökülür. Bazı nedenlerden dolayı saçın uzun olması kırıkların olmasına ve kopmasına neden olup dökülebilir.
Saçım uzun diye herkes kestir dokulcek falan diyor. Millet cahil olduğu için araştırmadan ahkam kesiyor ya uyuz oluyorum. 0 a vursanda gurleşicek diye birşey yok. 2019 yılındayız inanmayın artık boyle şeylere. İlk çağlarda saç kesme diye bir şeymi vardı? Ee bu sonuçla ilk çağlardaki herkesin saçının kel olması gerekirdi değilmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974
Saçım uzun diye herkes kestir dokulcek falan diyor. Millet cahil olduğu için araştırmadan ahkam kesiyor ya uyuz oluyorum. 0 a vursanda gurleşicek diye birşey yok. 2019 yılındayız inanmayın artık boyle şeylere. İlk çağlarda saç kesme diye bir şeymi vardı? Ee bu sonuçla ilk çağlardaki herkesin saçının kel olması gerekirdi değilmi?
İlk çağlarla yaşadığımız dönem bir mi kardeş, en büyük cahil sensin aslında