Merhaba arkadaşlar, benım lıse 1 cıvarlarında sacım cok iyiydi hiçbir sıkıntısı yoktu yaz donemıne dogru ılk başta yağlanma fazlalaştı 2günde 1 yağlanmaya başladı daha sonra saçım zayıfladı ve açılma oldu açılmayı o kadar dert etmıyorum yine ama bu en son olay şey saçımı 3 ay önce 3 numaraya kestırdım 3 aydır anca anca uzuyor cok yavaş uzuyor, bunun ıcın kan tahlili yaptırdım herşey normal çıktı.Bitkisel olarak yağlar vs kullandım çok işe yaradıgını söyleyemem dökülmeyi durdurdu ama geriye kalan herşey aynı.Şimdi bi arkadaşım çıkıp diyor ki vitamin testi yaptır ben bunu ilk defa duyuyorum bunun vitamin eksikliğinden başka acıklaması olamaz bu yaşta bunlar normal değil falan dedı bende umitlendim biraz sizce haklı mı hastane uzakta gidip vitamin testi yaptırıcam birde size sorayım dedim.yaşım 18.
Asiri yaglanma varsa karacigerinde sorun vardir yada stres lisindir psikosomatik(bunu arastir anlarsin) etki yapmistir stres ten uzak durursan gecer ustesinden gelemiyorsan psikologa cok fazla aman aman sorun olursa psikiyatriye git her yazilan ilaci alma sakin feci yanetkileri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
#mosoko
kullanıcısına yanıt
Hayatımda cips gibi şeyler yemem öyle bişey olabılecegını sanmıyorum strese gelirsek çok stresli bi insanda degilmn