Şimdi Ara

Saç maskesi önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Saçı besleyen, güçlendiren, hacim veren kaliteli saç maskesi önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkek olarak kullanacaksan, profesyonel bir şampuan kullan, maskeden uzak derim...genelde bizlerin saç derisi ile sıkıntısı olduğu için, maskeyi de neredeyse saç derisinie yediririz... bu da, kıl köklerinin hava almamasına, saç dökülmesine sebebiyet verecektir...
  • profesyonel şampuan mı :D var mı profesyonel olanı hocam.en pahalısı bile zararın alasını veriyor saça uzun vadede.ilk başlarda iyi olduğunu zannnediosun ama sonraları kelinde saç kalmamaya kadar gidiyor :(((
  • Burada artık bir marka zikretmeyeceğim... Sadece yazdıklarımdan hareketle böyle ürün var mıdır yok mudur diye karar verebilirsiniz... Öyle ürünler vardır ki ecosert sertifikalı, ve ferrara üniversintesi'nden onay almış, organik saç boyaları var... Şampuan olayını geçtim daha...

• RoyalKozmetik R kullanıcısına yanıt
    hocam sakın yanlış anlama.sadece herkesin beklentisi tavanlarda ve kim ne kullandığını bilmiyor.marka zikredebilirsin.önerilerine ve tavsiyelerin için bu tür konu başlıkları :D
  • Yanlış anladığım nokta : var mı profesyonel marka ifadesi...

• hocam anla işte.profesyonelden kastım uzun vadede çoğu arkadaşın memnun kalınıp bırakılmayan.hangi şampuanı kullansam dedirtmeyeni kast ettim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç bakım önerileri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte bütün mesele bu:Bir çok marka var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.