Bir süredir saç uzatıyorum, zeytinyağı özlü şampuan sürüp tarakla tarıyorum yıkarken, nedense pek düzgün şekil almıyorlar gibi geliyor, saç bakımı için önerisi olan var mı başka? |
Saç bakım önerileri

-
-
Biraz süslü birisin anladığım kadarıyla saç bakımı falan
-
Tas kafa tıraşı yapmamı mı isterdin hocam
-
Eğer saçların şekil almıyor veya banyodan sonra elektriklenme oluyorsa keratin bakımı yaptırmanı öneririm. Bunun için keratin içeren şampuanlar veya köpükler var. Doğrudan keratin bakım seti alırsan bu konudaki sıkıntını büyük oranda çözecektir. Ama keratin bakım ürünü seçerken formaldehit ya da sülfür gibi içeriklerden arınmış ürünleri tercih etmelisin. Natura Keratin'in bu konuda keratin bakımı setini önerebilirim.
Bunun haricinde saçlarını uzun süre boyunca güneş ışığına maruz bırakmamalısın. Ayrıca yıkama esnasında suyun ılık olması da çok önemli. Bir diğer nokta da bağlayacaksan çok sıkı bağlama. Uzun vadede saçlarını güçsüzleştirir.
-
Ekstra Strong jöle kullanıyorum...
-
Saç tellerin zaten kalın. Heç bişiycik sürmesen bilem yine de sabit kalır. low strong sürsen bile yeter.. tüm bunlara rağmen, eskrta Strong jöle kullanman şaşırttı ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X