Şimdi Ara

Saç Sakal traş makinesi Alman Moser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 11 Mart 2024; 20:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wahl 1395-0465 Color Pro Combo Mini Düzeltici ve Saç Kesme Makinesi
    https://www.hepsiburada.com/wahl-1395-0465-color-pro-combo-mini-dzeltici-ve-sa-kesme-makinesi-p-HBV00000BKHE7?magaza=Alazza&url_src=ios-product-detail

625₺ ye bunu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 11 Mart 2024; 23:19:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarjlı tıraş makinelerinden hiç verim alamadım, bataryalar erkenden patates oldu. Moser 150dk kullanım vaadediyor, bana biraz iddialı geldi.

Eski bordo renk 3 silindir tdi motor gibi titreşimli makinelerini yıllarca sorunsuz kullandık. Yeni nesil makineleri de eskileri kadar sağlam mıdır acaba ?

• powertec bu işin zirvesidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Powertec TR-3200 der çekilirim köşeme

• powertec varken diğerleri nal toplar

• masterap M kullanıcısına yanıt

Evde bordo olanda. Var. Yıllardır kullanıyorum.

Ama moserin bu ürünü bıçaklarındaki eğri tasarımıyla kılları daha iyi kavrıyor. Ense ve sakal düzeltmek için ideal. Üstelik linkteki fiyata hiç bir yerde yok

.

• hakan2200 kullanıcısına yanıt
    günlük sakal tıraşı için uygun mu? 0.6 mm fena değil zorlanmıyorsa, powertecler 0.5 çok fark olmaz kaliteli malzeme olur en azından moserda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 12 Mart 2024; 9:1:57 >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

Merhaba bende Moser ve Powertech var.

Powertech nasıl oluyorsa çok daha iyi alıyor. Moser sürekli olarak sakalı tutuyor.

• x2y kullanıcısına yanıt

Dostum benim işimi hayli hayli görüyor. Moser.

Kablosuz ve küçük olması hoşuma gitti. Fiyat ve marka beni cezbetti. Ben başlıksız kullanıyorum. Görevini yapıyor. Powertech kullanmadığım için kiyaslayamayacağım.

• realistspary kullanıcısına yanıt

Powertech hangi modeli var? Yukardaki mesajda Powertec TR-3200 modeli önerilmiş.

Ben sadece sakal için kullanmayı düşünüyorum ama genelde kirli sakal olarak kullandığım için başlıkları falan yeterli mi acaba, şekil verilebiliyor mu? Sanki daha çok saça uygun gibi geldi bakınca.

• jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    Tr 758 ile arasında fark var mıdır? Hangisini tercih etmeliyiz

• Küp Sucuk K kullanıcısına yanıt
    Tr3200 hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 12 Mart 2024; 17:19:47 >
  • Benzer fiyatlara bu ürünü öneririm. Kullanıyorum ve memnunum.

https://www.hepsiburada.com/wahl-79305-deluxe-home-pro-kablolu-sac-bakim-kiti-pm-HB00000QYD3B

• pandemiden beri bunu kullanıyorum şarjı çok iyi ve sakalı iyi alıyor. ekranlı bir de bu.

Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol

• jetgil kullanıcısına yanıt

TR 758 genelde ense birde sakalı sıfıra yakın kesmek ıcın. Daha doğrusu berberde o amaçla kullanıyoruz şahsen. TR 3200 alın geçin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.