Şimdi Ara

Saç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler olayı özet geçiyim geçen gece arkadaşın evinde kaldım saçımı yıkadım Zara nın şampuanı var al istersen bunu kullan dedi onunla yıkadım saçı o günden beri evimde kendi şampuanlarımla saçımı yıkayınca saçım kabarıyo kesinlikle şekil veremiyorum normalde ince telli düz saçlarım çok kolay şekil alır şimdi kendi şampuanımla yıkayınca fırça gibi oluyor bunun çaresi nedir arkadaşın şampuanıyla ilgili bir durum mu başına gelen veya bilen lütfen yardım etsin iyi forumlar..

• Arkadaşın saçlarını kıskanıp sana karabüyü yapmış geçmiş olsun bi hocaya gözük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Arkadaşın saçlarını kıskanıp sana karabüyü yapmış geçmiş olsun bi hocaya gözük

bildiğin iyi bir hoca var mı birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discursive

Merhaba beyler olayı özet geçiyim geçen gece arkadaşın evinde kaldım saçımı yıkadım Zara nın şampuanı var al istersen bunu kullan dedi onunla yıkadım saçı o günden beri evimde kendi şampuanlarımla saçımı yıkayınca saçım kabarıyo kesinlikle şekil veremiyorum normalde ince telli düz saçlarım çok kolay şekil alır şimdi kendi şampuanımla yıkayınca fırça gibi oluyor bunun çaresi nedir arkadaşın şampuanıyla ilgili bir durum mu başına gelen veya bilen lütfen yardım etsin iyi forumlar..

clear men kullan kabarmityor ama fiyati pahali 15 tl gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Arkadaşın saçlarını kıskanıp sana karabüyü yapmış geçmiş olsun bi hocaya gözük

bildiğin iyi bir hoca var mı birader

Cübbeli ahmet çıkmış az önce canlı yayına falan bağlanıyodu bi dene derim

• Bıttım sabununu öneriyorum kardeş. Şahsen kullanıyorum. Saçlarım on numara şekil alıyor. Genel olarak Cüneyt Arkın modeli yatırıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Merhaba beyler olayı özet geçiyim geçen gece arkadaşın evinde kaldım saçımı yıkadım Zara nın şampuanı var al istersen bunu kullan dedi onunla yıkadım saçı o günden beri evimde kendi şampuanlarımla saçımı yıkayınca saçım kabarıyo kesinlikle şekil veremiyorum normalde ince telli düz saçlarım çok kolay şekil alır şimdi kendi şampuanımla yıkayınca fırça gibi oluyor bunun çaresi nedir arkadaşın şampuanıyla ilgili bir durum mu başına gelen veya bilen lütfen yardım etsin iyi forumlar..

clear men kullan kabarmityor ama fiyati pahali 15 tl gibi.

Hocam Head&Soulders kullanıyorum normalde kabartmıyordu ama dediğim gibi arkadaşın şampuanı bir kere kullandıktan sonra saçım fırça gibi olmaya başladı . Bakayım başka öneri gelmezse dediğiniz şampuanı alırım teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bıttım sabununu öneriyorum kardeş. Şahsen kullanıyorum. Saçlarım on numara şekil alıyor. Genel olarak Cüneyt Arkın modeli yatırıyorum ben.

Hocam nerde bulabilirim ve de fiyatı nedir ?
  • quote:

quote:

Bıttım sabununu öneriyorum kardeş. Şahsen kullanıyorum. Saçlarım on numara şekil alıyor. Genel olarak Cüneyt Arkın modeli yatırıyorum ben.

Aktarlarda 5 tl.
  • quote:

quote:

quote:

Aktarlarda 5 tl.

Sagol hocam denıycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.