Şimdi Ara

Saç ürünleri tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba , saçlarım dalgalı önler 12 üst 7-8 cm uzunlıklarında dalgalı olduğu içinde ben bu saçı düzleştirerek kullanıyorum fakat elimdeki ürünler bitti ve sizden yeni öneriler bekliyorum. Türkiye içinden alabileceğim ürünler olursa iyi olur çünkü gümrük korkutuyor açıkcası.

Isıya karşı korumak için: ?
    Yumuşatıcı bir şampuan : ?
    Hdf'nin claymation ile aynı etkiyi verebilecek bir wax: ?
    Ve en önemlisi belkide saç kremi :???

Tavsiylerinize çok ihtiyacım var
    Not: hdf claymationı olup uygun fiyata elden çıkarabilecek pm pls

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marketlerde satılan şampuan markalarının çoğunu denedim.Hepsi birbirine benziyor çoğu saçlarımı kazık gibi yapıyordu.En son gliss total repair şampuan ve saç kremini aldım saçlarımı baya yumuşattı.Isı için de osis blow and go smooth aldım onu daha denemedim bugün geldi daha.
  • Bazı şampuanlarda yumuşatıyor ama dökme gibi kötü yönleride var glissin böyle kötü yönleri var mı ? Ve osiside denedikten sonra buraya yazarsan sevinirim :)

• diğerleri hakkında pek bilgi veremicem ama ısıya karşı korumak için + hacim vermek için osis upload tavsiyem
  • Arkadaşlar hazır konu açılmışken banada yumuşatıcı saç kremi ve Şampuanı önerir misiniz kaliteli olursa iyi olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brasun

Bazı şampuanlarda yumuşatıyor ama dökme gibi kötü yönleride var glissin böyle kötü yönleri var mı ? Ve osiside denedikten sonra buraya yazarsan sevinirim :)

Ben gliss'i yeni aldım 1 hafta falan oldu.Şimdilik birşey yapmadı ama ilerde dökülmeye neden olur mu bilemiyorum.Osis spreyi de bugün denedim.Saça şekil vermeyi kolaylaştırıyor ama çokda numarası yok.Pre styling spray sonuçta ısıya karşı koruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.