Şimdi Ara

Saç Uzatıyorum Uzatanlar İçeri(GÜNCEL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

saçların hızlı uzamasını istiyosanız size tavsiyem şudur çoğu kişiye tavsiye ettim ve hepsinden teşekkür aldım ilk önce şampuanı unutun dünyanın en iyi markası bile saçları heba ediyor sonuçda kimyasal, ha illa kullanıcaksnaız bitkisel aktarda satılan kaliteli ürünlerden alın onların fiyatıda 20 tl saç tipine göre tabi seçin, şimdi saç uzatmak için her gün ılık su ile saf zeytin yağlı babanne sabunu dediğimiz köy sabunu, saçın en iyi dostu kankası bu üründür, her yerde bulursunuz benim tavsiyem hacı-şakir zeytinyağlı sabun kullanmanız, günde 1 kere yıkamanız yeterli olucaktır özelikle gece yatarklen yıkarsanız faydası daha çok olur örnek vermem gerekirse ...

Saç Uzatıyorum Uzatanlar İçeri(GÜNCEL)

Hocam saçlarım düz seyrek ve yumuşak sadece bu sabunu kullanınca saçlarım kalas gibi oluyor. İlk önce sabunla saçlarımı yıkayıp 10dk sonra da şampuanlıyorum ikisini bir arada kullanmaktan bi sorun olur mu ? Sadece şampuan kullanınca çok yumuşak oluyor ve çabuk yağlanıyor ben de çareyi böyle buldum

Sampuan secimin iyi olsun dostum sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de saçımı uzatıyorum ama banyo yapıktan sonra saçım peruk gibi oluyor yağlanana kadar düzelmiyor siz şekillndirici falan kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitarizt

quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

13 cm idi, 2 gün önce kestirdim.

Edit: smiley ekleme.

Neden kestin dostum zor bir durum olmalı

Yok yahu. Ara makas attırdım. Benim saçlarım çok gür ve çabuk uzuyor. Ama çok gür özellikle. Mecbur kaldım ara makasa. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

saçların hızlı uzamasını istiyosanız size tavsiyem şudur çoğu kişiye tavsiye ettim ve hepsinden teşekkür aldım ilk önce şampuanı unutun dünyanın en iyi markası bile saçları heba ediyor sonuçda kimyasal, ha illa kullanıcaksnaız bitkisel aktarda satılan kaliteli ürünlerden alın onların fiyatıda 20 tl saç tipine göre tabi seçin, şimdi saç uzatmak için her gün ılık su ile saf zeytin yağlı babanne sabunu dediğimiz köy sabunu, saçın en iyi dostu kankası bu üründür, her yerde bulursunuz benim tavsiyem hacı-şakir zeytinyağlı sabun kullanmanız, günde 1 kere yıkamanız yeterli olucaktır özelikle gece yatarklen yıkarsanız faydası daha çok olur örnek vermem gerekirse ...

Hocam saçlarım düz seyrek ve yumuşak sadece bu sabunu kullanınca saçlarım kalas gibi oluyor. İlk önce sabunla saçlarımı yıkayıp 10dk sonra da şampuanlıyorum ikisini bir arada kullanmaktan bi sorun olur mu ? Sadece şampuan kullanınca çok yumuşak oluyor ve çabuk yağlanıyor ben de çareyi böyle buldum

Kullanıcaksan bitkisel şampuanlardan kullan aktarda zeytinyağlı şampuanlar var sağlıklı, ben 30 yaşıma geldim hiç şampuan kullanmadım çok şükür tek saç telim bile dökülmemişdir birazda ırsi bir durum genetik yani,ha çok uzayınca kırıkları dökülüyor oda çok sert kuru saçım var ama olsun sabun sabun sabun vazgeçemem

• Bende uzatıyorum. Ön taraf burnumu geçiyor. Yanlar 5-6 cm falan. 3-4 ay daha olsun yanlardan kestirip üstleri bırakmayı düşünüyorum Behzat Ç. stayla Yalnız şöyle bir problem var saçımı sola tarayınca ön tarafı kulağın arkasına atabiliyorum ama sağa tarayınca atamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 16 Temmuz 2013; 2:40:05 >
  • ben uzatmanın mantıgını anlayamadıgım için bir türlü cesaret edemiyorum.biri anlatabilirmi saçlar uzarken berberde nasıl kestiriyorsunuz.yani bi favorileri alıp kalkıyormusun yoksa nasıl kesiyor.

berber müdahale etmeden saçı uzatmak anlamsız geliyor bana.en azından uzucak şekli filan belirlemesi gerekmiyor mu ?ona göre en baştan bir kesim yapılması gerekmiyor mu ?
  • Sizin iyi. Bende uzatıyorum ama benim saçlarım dikine uzuyor. Yukarı doğru. Kirpi diyorlar bana :( Hiç saçımı sallayıp seksi bakış atamadım
  • bende uzatıyorum mayıstan beri. önler burnumun yarısına geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
    at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
    ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?

Kardeşim tebrik ederim seni bunu başarman çok güzel.Eğer yağlı bir saç tipin varsa her gün yıkanmalı.Saçın
    tırnakla doğru orantılı bir yapısı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından bu nedenle su saçı uzatabilirliği vardır.İnternette gördüğüm bir yazıda da soğuk suyun kan dolaşımını arttırıp saçları daha hızlı uzattığını söyleniyordu.

sacim hic yagli degil. 1 hafta yikamasam gene yaglanmaz. her gun yikasam cabuk uzar miki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
    at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
    ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?

Kardeşim tebrik ederim seni bunu başarman çok güzel.Eğer yağlı bir saç tipin varsa her gün yıkanmalı.Saçın
    tırnakla doğru orantılı bir yapısı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından bu nedenle su saçı uzatabilirliği vardır.İnternette gördüğüm bir yazıda da soğuk suyun kan dolaşımını arttırıp saçları daha hızlı uzattığını söyleniyordu.

sacim hic yagli degil. 1 hafta yikamasam gene yaglanmaz. her gun yikasam cabuk uzar miki?

Uzar

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

ben uzatmanın mantıgını anlayamadıgım için bir türlü cesaret edemiyorum.biri anlatabilirmi saçlar uzarken berberde nasıl kestiriyorsunuz.yani bi favorileri alıp kalkıyormusun yoksa nasıl kesiyor.

berber müdahale etmeden saçı uzatmak anlamsız geliyor bana.en azından uzucak şekli filan belirlemesi gerekmiyor mu ?ona göre en baştan bir kesim yapılması gerekmiyor mu ?

Aynen dostum tamamen bakimla ilgili

• quote:

ben uzatmanın mantıgını anlayamadıgım için bir türlü cesaret edemiyorum.biri anlatabilirmi saçlar uzarken berberde nasıl kestiriyorsunuz.yani bi favorileri alıp kalkıyormusun yoksa nasıl kesiyor.

bi açıklık getirin bu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

quote:

bi açıklık getirin bu konuya

Kuaforune once istedigin modeli ve uzatmak istedigini soyluyosun oda kesimini yapiyor sonra uzatiosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gitarizt -- 16 Temmuz 2013; 3:24:01 >

• Ben de 2010 dan beri uzatıyorum, ölçmedim ama bi 20-30 cm vardır heralde
  •  Saç Uzatıyorum Uzatanlar İçeri(GÜNCEL)
    Ben de böyle yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Yapıyım 2-3 ay takılır düzeltirim bi değişiklik olur diyorum. Merak ediyorum doğrusu nasıl duracak diye.
  • Ben de uzatıyorum bir senedir yaklaşık. 2-3 ay önce çekilen şu fotoğraflar var:

• Kaliteli şampuan önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Kaliteli şampuan önerisi olan var mı?

Dogal sampuanlara bakabilirsin sac tipine gore

• 1- dogal sampuanlar saclari katilastirir mi? yumusatir mi?
    2- favorileri ve enseleri duzeltmek istiyorum ama berber sacimi mahveder diye de korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önler burnumun ucuna kadar geliyor çekince, uçları dalgalı saçımın sağa sola kıvrılıyorlar, wax jöle falan kullanmadan fön ile verebileceğim güzel bir şekil öneriniz var mı justin gibi dolanmak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.