Bildirim
Saç Uzatıyorum Uzatanlar İçeri(GÜNCEL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben de saçımı uzatıyorum ama banyo yapıktan sonra saçım peruk gibi oluyor yağlanana kadar düzelmiyor siz şekillndirici falan kullanıyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitarizt
quote:
Orijinalden alıntı: BaySahin
13 cm idi, 2 gün önce kestirdim.
Edit: smiley ekleme.
Neden kestin dostum zor bir durum olmalı
Yok yahu. Ara makas attırdım. Benim saçlarım çok gür ve çabuk uzuyor. Ama çok gür özellikle. Mecbur kaldım ara makasa. :-)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende uzatıyorum. Ön taraf burnumu geçiyor. Yanlar 5-6 cm falan. 3-4 ay daha olsun yanlardan kestirip üstleri bırakmayı düşünüyorum Behzat Ç. stayla Yalnız şöyle bir problem var saçımı sola tarayınca ön tarafı kulağın arkasına atabiliyorum ama sağa tarayınca atamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 16 Temmuz 2013; 2:40:05 > -
ben uzatmanın mantıgını anlayamadıgım için bir türlü cesaret edemiyorum.biri anlatabilirmi saçlar uzarken berberde nasıl kestiriyorsunuz.yani bi favorileri alıp kalkıyormusun yoksa nasıl kesiyor.
berber müdahale etmeden saçı uzatmak anlamsız geliyor bana.en azından uzucak şekli filan belirlemesi gerekmiyor mu ?ona göre en baştan bir kesim yapılması gerekmiyor mu ? -
Sizin iyi. Bende uzatıyorum ama benim saçlarım dikine uzuyor. Yukarı doğru. Kirpi diyorlar bana :( Hiç saçımı sallayıp seksi bakış atamadım -
bende uzatıyorum mayıstan beri. önler burnumun yarısına geldi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rena34
nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?
Kardeşim tebrik ederim seni bunu başarman çok güzel.Eğer yağlı bir saç tipin varsa her gün yıkanmalı.Saçın
tırnakla doğru orantılı bir yapısı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından bu nedenle su saçı uzatabilirliği vardır.İnternette gördüğüm bir yazıda da soğuk suyun kan dolaşımını arttırıp saçları daha hızlı uzattığını söyleniyordu.
sacim hic yagli degil. 1 hafta yikamasam gene yaglanmaz. her gun yikasam cabuk uzar miki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?
Kardeşim tebrik ederim seni bunu başarman çok güzel.Eğer yağlı bir saç tipin varsa her gün yıkanmalı.Saçın
tırnakla doğru orantılı bir yapısı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından bu nedenle su saçı uzatabilirliği vardır.İnternette gördüğüm bir yazıda da soğuk suyun kan dolaşımını arttırıp saçları daha hızlı uzattığını söyleniyordu.
sacim hic yagli degil. 1 hafta yikamasam gene yaglanmaz. her gun yikasam cabuk uzar miki?
Uzar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan1122
ben uzatmanın mantıgını anlayamadıgım için bir türlü cesaret edemiyorum.biri anlatabilirmi saçlar uzarken berberde nasıl kestiriyorsunuz.yani bi favorileri alıp kalkıyormusun yoksa nasıl kesiyor.
berber müdahale etmeden saçı uzatmak anlamsız geliyor bana.en azından uzucak şekli filan belirlemesi gerekmiyor mu ?ona göre en baştan bir kesim yapılması gerekmiyor mu ?
Aynen dostum tamamen bakimla ilgili
quote:
berber müdahale etmeden saçı uzatmak anlamsız geliyor bana.en azından uzucak şekli filan belirlemesi gerekmiyor mu ?ona göre en baştan bir kesim yapılması gerekmiyor mu ?
bi açıklık getirin bu konuya -
quote:
Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato
quote:
bi açıklık getirin bu konuya
Kuaforune once istedigin modeli ve uzatmak istedigini soyluyosun oda kesimini yapiyor sonra uzatiosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gitarizt -- 16 Temmuz 2013; 3:24:01 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de 2010 dan beri uzatıyorum, ölçmedim ama bi 20-30 cm vardır heralde -
-
-
Kaliteli şampuan önerisi olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Kaliteli şampuan önerisi olan var mı?
Dogal sampuanlara bakabilirsin sac tipine gore
1- dogal sampuanlar saclari katilastirir mi? yumusatir mi?
2- favorileri ve enseleri duzeltmek istiyorum ama berber sacimi mahveder diye de korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önler burnumun ucuna kadar geliyor çekince, uçları dalgalı saçımın sağa sola kıvrılıyorlar, wax jöle falan kullanmadan fön ile verebileceğim güzel bir şekil öneriniz var mı justin gibi dolanmak istemiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X