Şimdi Ara

Saç Uzatıyorum Uzatanlar İçeri(GÜNCEL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Konuda Bahsettiğim Gibi. 4 Aydır Uzatıyorum.Saç uzatmak sizler içinde bir yaşam tarzıysa tam aradığınız konudasınız. Önerileriniz Yardımlarınız hadi bakalım bol azimli uzatmalar

• kaç cm oldu kardeş 4 ayda
  • Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Baltalamış gibi olacam ama :

http://forum.donanimhaber.com/m_50711404/f_//tm.htm#50711404
    http://forum.donanimhaber.com/m_60349250/f_//tm.htm#60349250

Güncel olsun diye yeltendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gitarizt -- 16 Temmuz 2013; 1:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zart Diyen Zurna

kaç cm oldu kardeş 4 ayda
  • dostum 6-7 rahat var
  • saçların hızlı uzamasını istiyosanız size tavsiyem şudur çoğu kişiye tavsiye ettim ve hepsinden teşekkür aldım ilk önce şampuanı unutun dünyanın en iyi markası bile saçları heba ediyor sonuçda kimyasal, ha illa kullanıcaksnaız bitkisel aktarda satılan kaliteli ürünlerden alın onların fiyatıda 20 tl saç tipine göre tabi seçin, şimdi saç uzatmak için her gün ılık su ile saf zeytin yağlı babanne sabunu dediğimiz köy sabunu, saçın en iyi dostu kankası bu üründür, her yerde bulursunuz benim tavsiyem hacı-şakir zeytinyağlı sabun kullanmanız, günde 1 kere yıkamanız yeterli olucaktır özelikle gece yatarklen yıkarsanız faydası daha çok olur örnek vermem gerekirse ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde 5 buçuk ay oldu kulaklar kapandı kıvırcık gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

saçların hızlı uzamasını istiyosanız size tavsiyem şudur çoğu kişiye tavsiye ettim ve hepsinden teşekkür aldım ilk önce şampuanı unutun dünyanın en iyi markası bile saçları heba ediyor sonuçda kimyasal, ha illa kullanıcaksnaız bitkisel aktarda satılan kaliteli ürünlerden alın onların fiyatıda 20 tl saç tipine göre tabi seçin, şimdi saç uzatmak için her gün ılık su ile saf zeytin yağlı babanne sabunu dediğimiz köy sabunu, saçın en iyi dostu kankası bu üründür, her yerde bulursunuz benim tavsiyem hacı-şakir zeytinyağlı sabun kullanmanız, günde 1 kere yıkamanız yeterli olucaktır özelikle gece yatarklen yıkarsanız faydası daha çok olur örnek vermem gerekirse ...

Önerin için teşekkür ederim.Ben saf el yapımı zeytinyağlı sabun kullanıyorum.Yararını gördüm fakat biraz keçe gibi olabiliyor saçlar.Şampuan kullanmıyorum.

• Beyler saç uzatırken favoriler kestirilmeli mi ? yoksa kendi halinde mi bırakılmalı ?

Not : Saçım kalın, sıkı, düz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

Beyler saç uzatırken favoriler kestirilmeli mi ? yoksa kendi halinde mi bırakılmalı ?

favoriler bu şekilde olsun dostum aynı bu adam gibi saç modelim ve sakallarımda bu şekilde

• 13 cm idi, 2 gün önce kestirdim.

Edit: smiley ekleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

13 cm idi, 2 gün önce kestirdim.

Edit: smiley ekleme.

Neden kestin dostum zor bir durum olmalı
  • nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
    at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
    ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim saçım dalgalı.5 6 aydır uzatıyorum şuan 12 santim ve kıvırcıklaşmaya başladı şuan herkes saçımı çok beğeniyor ama ben düz saçı denemek istiyorum.Nasıl düz yapabilirim?
  • quote:

Beyler saç uzatırken favoriler kestirilmeli mi ? yoksa kendi halinde mi bırakılmalı ?

Benimde saçım biraz kalın ve sık. Uzayınca kabarıyor ve uçları kıvrılmaya başlıyor.
    Geçen ölçtüm 10 cm olmuştu saçlar. Cuma gittim ara makas attırıcaktım katolog varmış. Katologtan beğendim bir tane öyle kestirdim çok güzel duruyor.
    Önleri normal uzunluğunda, arkalar kısa favoriler hafif uzun kulaklarında üstünü hafif açtı. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

nisanda 3 numaraydi sacim. o zamandan bu zamana kadar kesilmedi.
    at kuyrugu+keci sakal favorimdir. aile baskisini yenebilirsem uzatmak istiyorum.
    ayrica saci her gun yikamak saci uzatir mi?

Kardeşim tebrik ederim seni bunu başarman çok güzel.Eğer yağlı bir saç tipin varsa her gün yıkanmalı.Saçın
    tırnakla doğru orantılı bir yapısı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından bu nedenle su saçı uzatabilirliği vardır.İnternette gördüğüm bir yazıda da soğuk suyun kan dolaşımını arttırıp saçları daha hızlı uzattığını söyleniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Arkadaşlar benim saçım dalgalı.5 6 aydır uzatıyorum şuan 12 santim ve kıvırcıklaşmaya başladı şuan herkes saçımı çok beğeniyor ama ben düz saçı denemek istiyorum.Nasıl düz yapabilirim?

Düzleştiriciler satılıyor dostum internetten veya marketlerde bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

quote:

Benimde saçım biraz kalın ve sık. Uzayınca kabarıyor ve uçları kıvrılmaya başlıyor.
    Geçen ölçtüm 10 cm olmuştu saçlar. Cuma gittim ara makas attırıcaktım katolog varmış. Katologtan beğendim bir tane öyle kestirdim çok güzel duruyor.
    Önleri normal uzunluğunda, arkalar kısa favoriler hafif uzun kulaklarında üstünü hafif açtı. Tavsiye ederim

Dostum ara makas saçına zarar verebilir.Saçın uçlarından kırıkları aldırmak en yararlısıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

saçların hızlı uzamasını istiyosanız size tavsiyem şudur çoğu kişiye tavsiye ettim ve hepsinden teşekkür aldım ilk önce şampuanı unutun dünyanın en iyi markası bile saçları heba ediyor sonuçda kimyasal, ha illa kullanıcaksnaız bitkisel aktarda satılan kaliteli ürünlerden alın onların fiyatıda 20 tl saç tipine göre tabi seçin, şimdi saç uzatmak için her gün ılık su ile saf zeytin yağlı babanne sabunu dediğimiz köy sabunu, saçın en iyi dostu kankası bu üründür, her yerde bulursunuz benim tavsiyem hacı-şakir zeytinyağlı sabun kullanmanız, günde 1 kere yıkamanız yeterli olucaktır özelikle gece yatarklen yıkarsanız faydası daha çok olur örnek vermem gerekirse ...

Hocam saçlarım düz seyrek ve yumuşak sadece bu sabunu kullanınca saçlarım kalas gibi oluyor. İlk önce sabunla saçlarımı yıkayıp 10dk sonra da şampuanlıyorum ikisini bir arada kullanmaktan bi sorun olur mu ? Sadece şampuan kullanınca çok yumuşak oluyor ve çabuk yağlanıyor ben de çareyi böyle buldum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.