Şimdi Ara

saç uzatma hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kalın telli gür ve dalgalı saçlara sahibim. mart ayında 3 numaraya vurdum ardından uzatmaya karar verdim ancak uzayabilir mi uzayınca nasıl durur yakışır mı bu konusa hiçbi fikrim yok. bana bu tip saçların uzadığı zamanki halini görebileceğim bi görsel gösterebilecek olan var mı? başka bi sorum ise dalgalı saçlar dağılır kabarır şekilsiz durur herkes biliyodur bunu, 4aydır kestirmedim üst tarafı ve ciddi manada şekil almıyor ancak fönle düzeltebiliyorum. ne zamana düzelir bu? çok uzun sürer mi? gerekirse ss atarım saçlarım için. şimdiden cevaplayanlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbb1529

cidden cevap yok mu? böyle giderse kestiricem ama bir türlü uzayınca nasıl olacagını öğrenemiyorum..

Hocam ara makas atmalısın benimde saçlarım çok gürleşti bi ara makas attırmam lazım.
  • hocam ara makası attırıyorum attırmasına ama yine de gür, fön çekiyorum (tabi yapısı bozulmaısn diye hafif bi fön) hah oldu diyorum 1-2 saat sonra bakıyorum saç benim saçım değil. gerçekten uzatmak istiyorum kötü de olsa sonucu ben hayatımd bi kez denemiş olmak istiyorum. 4.5 ay oldu ne zaman kendi şeklini almaya başlayacak bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbb1529

hocam ara makası attırıyorum attırmasına ama yine de gür, fön çekiyorum (tabi yapısı bozulmaısn diye hafif bi fön) hah oldu diyorum 1-2 saat sonra bakıyorum saç benim saçım değil. gerçekten uzatmak istiyorum kötü de olsa sonucu ben hayatımd bi kez denemiş olmak istiyorum. 4.5 ay oldu ne zaman kendi şeklini almaya başlayacak bu

Hocam tek bildiğim uzama evresinde eğer dayanamayıp kestirirsen bi daha uzatamazsın.Önümüz yaz sal gitsinler bende arkadan topliyacak kadar uzatıyorum hafif bir topuz olsa iyi olur
  • sal gitsin mi diyosunuz? peki çok sert veya çok gür olmaıs uzamasına veya uzadıgı zamanki görüntüye engel olur mu? arka taraf üstten daha da gür. arka tarafa elimi atamıyorum tarak girmiyor

• Tek derdiniz saçınızın gürlüğü olsun benimde saçlarım ince.ince az az saç derim hep bi yara kabuk kepek hiç sağlıklı değil

Bırakın uzatın güzelce belli bie aşamada çok rahatsız edip kabaracak şekil almayacak ama o dönemi kışa getirip kolayca atlatabilirsiniz

Nasıl olacağını bilmiyorum demişsinde uzat gitsin tecrübe et

• saç uzatma hakkında sorularım

hocam arka tarafın durumu şuan bu, fön mön hiçbir şey yok. üst kısma fön çekmeyince oralar da böyle oluyor? sizce uzunu nasıl şekil alacak onu merak ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saç uzatma hakkında sorularım

Boyle olur. Sac uzatma konusunda deneyimliyimdir sorulari alabilirim. Sirtima kadar uzunlukta saclarim var. Sacim seninki kadar olmasa da hafiften dalgali. Uclari yani. Iyi bakarsan guzel durabiliyor. Bu da benim sacim:

saç uzatma hakkında sorularım

• hocam ben bu kadar uzatmayı düşünmüyorum kafa şeklim oval ve sanırım omzumda tutucam saçı veyahut olursa şükrü özyıldız ın modeli gibi bi saç yapmak istiyorum. 3-4 ay oldu . saçlara bakıyorum yıpranmışlık yok hiç ön kısım gayet güzel. ara makası 1 ay önce attırmıştım yanları da hafiften kısalttırmıştım güzel görünsün diye. şimdi bötle devam edicem olur mu öyle bi model?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.