merhaba arkadaşlar.. bu saçartohum, keşif çiçeği ve can eriklerinin oyundaki önemi sanırım yüksek ama ben hiçbirinin ne kadar sürede ortaya cıktıgını nerelerde oldugunu felan ezbere bilemiyorum. örneğin ezbere bilsem o yöne dogru kaçarım veya can eriğine dogru gidip hemen can doldururum felan ama bazen haritadaki orman kamplarında da saçartohum ortadan kalkıyor anlamıyorum.. bunların süreleri, neye göre nerede ortaya çıkıyorlar felan detaylı bilgi verebilecek var mi? |
Saçartohum, keşif çiçeği, can eriği?
-
-
Bilsen nolcak hayırdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
Bilsen nolcak hayırdırörneğin ezbere bilsem o yöne dogru kaçarım veya can eriğine dogru gidip hemen can doldururum felan ama
soruda yazmıştım sebebini zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyxTR -- 24 Şubat 2021; 17:15:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodyxTRörneğin ezbere bilsem o yöne dogru kaçarım veya can eriğine dogru gidip hemen can doldururum felan ama
soruda yazmıştım sebebini zaten
Alıntıları Göstererik merik benim gibi pro oyuncuların altından kurtaramaz seni bırak caz yapmayı oyununu oyna
-
can eriği olan yerde uzaktan parıltılar oluyor ordan görebilirsin yemek için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowerik merik benim gibi pro oyuncuların altından kurtaramaz seni bırak caz yapmayı oyununu oyna
Alıntıları GösterOlm sorunların mı var psikolojik, kafayı yemişsin asosyallikte
Neyse blokluyorum yazma daha fazla,
bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bloodyxTROlm sorunların mı var psikolojik, kafayı yemişsin asosyallikte
Neyse blokluyorum yazma daha fazla,
bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Alıntıları GösterBen bir oyuncuyum. Peki ya sen ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X