Şimdi Ara

Saçı yağ mı uzatır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saç yağlıyken mı yoksa her gun yıkarsak mı çabuk uzuyor . bazı sitelerde çok yıkarsanız çabuk uzar bazılarında dökülür falan anlamış değilim bu saç uzamasını nedir ?

• Tek bildiğim yağlıyken normale göre daha çok döküldüğü. En azından bende böyle
  • Benim bildiğim saç yağlıyken uzamaz bilakis daha çok dökülür benim saçım hep öyle oluyor.Ayrıca yağlandıktan sonra yağ kuruyup kepeğe dönüşüyor ve kaşıntı başlıyor.
  • Yikarsan tabikide tecrubeyle sabit
  • arkadaşım takıntı yapmazsan uzar rahat ol.arkadaşın da dediği gibi yağlanınca dökülür.ha, evden çıkmıyorum diyorsan dene ve gör.elalemin karşısında yapış yapış leş kokulu saçlarla mı çıkacan?

akışına bırak..
  • Saç ne kadar çok yıkarsan, o kadar çabuk yağlanır. Yani 1 ay boyunca hergün yıkadıktan sonra, haftada 1 yıkamaya dönersen, malesef saç buna ayak uyduramıyacak ve 2 günde yağlanacaktır. Saçlar yağlı iken kaşıntı yapar ve bakımsız saç derileri dökülür, yani yağlıyken uzamak yerine tam tersi dökülme olayı gerçekleşir. Fakat saçı bol bol yıkamanın saçı uzatmaya büyük etkisi vardır.
  • ben her gün yıkıyorum çünkü sabah kalkınca çok dağınık oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gün yıkıyorum 1 yılda 40 cm uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Her gün yıkıyorum 1 yılda 40 cm uzadı

Saydin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ saçı besler. Yağ olmazsa saç güçsüzleşir. Benim bildiklerim böyle.. Örnek vermek gerekirse; Roakutan adlı ilacı kullanmıstım (4 ay evvel bitti tedavi) ve bu ilaç vücudun yağ oranını çok aza indiriyordu ve banyodan cıktıgımda falan saçımı tarayınca bir sürü tel geliyordu. Bunu yağsız olmasına bağlamıştım ve bence öyle.. Yağ önemlidir.. Her gün saçını yıkama 4 günde bir yıkarsan daha iyi olur
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Saydin mi

Ölçtüm
  • arkadaşlar ben saçımın kısalığından şikayet etmıyorum takmıyorm . kısa daha guzel ve rahat . her gun yıkıyorm ve cabuk yaglanıyor . bende bunun ıcın sordum yoksa problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

Yağ saçı besler. Yağ olmazsa saç güçsüzleşir. Benim bildiklerim böyle.. Örnek vermek gerekirse; Roakutan adlı ilacı kullanmıstım (4 ay evvel bitti tedavi) ve bu ilaç vücudun yağ oranını çok aza indiriyordu ve banyodan cıktıgımda falan saçımı tarayınca bir sürü tel geliyordu. Bunu yağsız olmasına bağlamıştım ve bence öyle.. Yağ önemlidir.. Her gün saçını yıkama 4 günde bir yıkarsan daha iyi olur

4 günde bir mi ? saci 4 gunde bir yika diyorsan sen allah bilir ayda bir banyo yapiyosundur.

Sac duruma gore degisen bisedir.Gun icinde kosusturmaca ter ortamin sicak olmasi falan yaglanmayi hizlandirir ama en fazla 2 gun saçı yikamadan idare edebilirsiniz.Kanaatimce hergun yikanmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitreex -- 29 Nisan 2012; 0:19:20 >
  • quote:

quote:

quote:

Saydin mi

Ölçtüm

Gunu kastetmistim.... Nese saka:)
  • Yağ saçı besliyor.Soğuk suyla yıka daha hızlı uzar.
  • quote:

quote:

quote:

Saydin mi

Ölçtüm

her günü bilmiyorum da doğrudur.

20 cm saçlarım vardı kıvırcık kıvırcık zamanında. 3 cm iken bıraktım uzamaya 17 cm boyu 9 ayda attılar. yaza kadar haftada 2 kez duş alırdım yazın sporla birlikte gün aşırı duş almaya başlamıştım.

ne yani saç yağlı olunca daha çok uzuyo tezi onaylanırsa yıkanmayıp saçları yağlı ve pis mi gezeceksiniz.

• Nem de önemli bulunduğun şehir mesela, istanbulda isen sivas ta olan birisine oranla daha çabuk uzar. Soğuk su, normal e oranla daha sık saçı yıkamak, badem yağı vs.
    Not: Tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

quote:

quote:

quote:

Saydin mi

Ölçtüm

her günü bilmiyorum da doğrudur.

20 cm saçlarım vardı kıvırcık kıvırcık zamanında. 3 cm iken bıraktım uzamaya 17 cm boyu 9 ayda attılar. yaza kadar haftada 2 kez duş alırdım yazın sporla birlikte gün aşırı duş almaya başlamıştım.

ne yani saç yağlı olunca daha çok uzuyo tezi onaylanırsa yıkanmayıp saçları yağlı ve pis mi gezeceksiniz.

Belkide benim saçlarım çok hızlı uzuyordur bünyeye göre değişiyor bu.Soran ve gören herkes bukadar kısa sürede uzadığına inanmıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opeth

Nem de önemli bulunduğun şehir mesela, istanbulda isen sivas ta olan birisine oranla daha çabuk uzar. Soğuk su, normal e oranla daha sık saçı yıkamak, badem yağı vs.
    Not: Tecrübeyle sabit.

Nem oranı ile doğru orantılıysa benim saçların bukadar çabuk uzamasında etkisi var demekki.Bursada yaşıyorum nem hat safhada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.