Şimdi Ara

Saçım Hemen Bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dalgalı çok yumuşak orta uzunlukta güzel bir saçım var saçlarım çok yumuşak saçımı dışarı çıkmadan düzeltiyorum dışarı bir çıkıyorum saç biribirine karışmış havaya kalkmış falan hafif rüzgarda dağılıyor. Saçımın dağılmaması bozulmaması için ne önerirsiniz ?

• aynı sorun bendede var fön tarağıyla önleri kaldırıyorum makineyi kapatıyorum tel tel düşüyor önce tigi matte aldım tutuşu yüksek dediler 1-2 saat dayanıyor taft 5 numara sprey denedim aynı 4 denedim yine bozuldu turuncu morfose denedim hala bozuluyor loreal in waxını gördüm homme clay son çare onu deniyeceğim bide sprey olarakda lorealin yanında silhoutte siyah rengi düşünüyorum biraz daha araştırıcam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

aynı sorun bendede var fön tarağıyla önleri kaldırıyorum makineyi kapatıyorum tel tel düşüyor önce tigi matte aldım tutuşu yüksek dediler 1-2 saat dayanıyor taft 5 numara sprey denedim aynı 4 denedim yine bozuldu turuncu morfose denedim hala bozuluyor loreal in waxını gördüm homme clay son çare onu deniyeceğim bide sprey olarakda lorealin yanında silhoutte siyah rengi düşünüyorum biraz daha araştırıcam ama

hocam ben morfosenin gri kutulu olanını kullandımda ürünün mat olması hoşuma gidiyor ama çok güçlü tutamıyor saçları turuncusunu deneyecegim turuncu olan matmı acaba birde saçlı iyi tutmuyormu ?
  • BlackWalkeR B kullanıcısına yanıt
    Ben spreyden bahsediyorum sende spreyi diyosan oha derim mat sprey sadece 3d mension var diye biliyorum morfesinin wax ini diyosan hic kullanmadım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackWalkeR B kullanıcısına yanıt
    osisin siyah serisindeki sprey mat ve tutucudur, deneyebilirsin
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • syoss kullanırken bende de oluyordu headnshoulders a geçtim düzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.