Şimdi Ara

Saçıma jilet vurdurdum düzeltemiyorum, nasıl düzelticem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim saçımın ön tarafında fön çektiğim saçın altında ufak bir saç vardı, saç sanki oradan dağılıyormuş gibi gözüküyodu ve kötü görünüyodu, ben de berberin tavsiyesiyle orayı jiletle aldırdım normal olarak 1 hafta sonra yeniden çıkmaya başladı, kötü göründüğü için bi daha aldırdım fakat pişman oldum, sürekli oraya jilet vurduramam berbat hale gelir, uzamasına izin de veremem eskisinden çok daha kötü duruma gelir, ne yapmalıyım tüy dökücü krem gibi birşey mi kullanıyım veya ağda ?

Saçın fotosu burda

Saçıma jilet vurdurdum düzeltemiyorum, nasıl düzelticem ?

fazla belli olmuyo çünkü daha cumartesi günü aldırdım, saçın ortasına dikkat ederseniz görürsünüz kıl kıl, illa ki zamanla uzayacak ve benim buna bir çare bulmam gerekecek ne yapmalıyım ne yapabilirim ? Epilasyona gir falan dediler ama bu kadar ufak birşey içinde epilasyona girmek istemiyorum, pişman oldum zaten jiletle aldırdığıma keşke bıraksaydım kalsaydı ufak bir şeydi şimdi çok daha büyüdü.

• epilasyona gir bence

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al bi jilet vur işte her gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

jilete vurunca kökten geleceğini tahmin edemedin mi

• quote:

Abi sen ne yaptın ya Fakat durumun Kaşının ortasını jiletle alanlardan daha iyi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sookie Stackhouse

Gülün eyvallah eyvallah da bişeyler de önerin bari İnanın bende çok pişman oldum sonradan o an hesap edemedim tabi iş işten geçince sıkıntı oldu, yaşım 16 bu yaşta epilasyona girersem ileride sıkıntılar doğurabileceğini düşünüyorum, tüy dökücü krem veya onun gibi bişey işe yaramaz mı acaba ?

• Sende ne emmeye emciriyon ne de gomcurmeye gomcuruyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçları 1 e vurdur 2 ayda toparlar orayıda elleme

• Kardesim napmissin yav cok komik olmus alnında sakal çikmış gibi,resimde bile boyleyse gercekte çok sırıtır

Keske ellemeseydin orada cikan sacin bir zarari yok tam aksine yakisir da cok goruyoruz o bolgede hafif alina dogru inen sac cizgisi

O berberin de abv oraya jilet mi vurulur

Tuy dokucu agda falan orayi temizlemez o bolgede saçlı deri var,epilasyon icin bi guzellik salonuna git bakayim ne diycekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şaka mısın? Tamamen jilete vur hepsi aynı boyuta gelir. Kuaförlere inanma birçoğu cebine giren paradan başka bir şey düşünmüyor. Sir ağda da kökleri besliyor (yeşil olan) daha fazla çıkmasına sebep oluyor.

• Birak uzasinlar uzayinca cimbizla al tek tek

• quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Saçları 1 e vurdur 2 ayda toparlar orayıda elleme

Ne kadar eminsin toparlayacağından, çünkü eğer 1'e vurdurursam en az 2-3 ay büyük bir trajedi olacak benim için
  • olum ne adamlarsiniz ya

• Hocam yapıcak birşey yok sıfıra vurucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Kardesim napmissin yav cok komik olmus alnında sakal çikmış gibi,resimde bile boyleyse gercekte çok sırıtır

Keske ellemeseydin orada cikan sacin bir zarari yok tam aksine yakisir da cok goruyoruz o bolgede hafif alina dogru inen sac cizgisi

Tuy dokucu agda falan orayi temizlemez o bolgede saçlı deri var,epilasyon icin bi guzellik salonuna git bakayim ne diycekler

aynen öyle ya, berbere ne kadar sövdüm içimden. Biraz pahalı ama işi bilen bi kuaför abi var ona danışıcam güzellik salonuna uğrayalım bide epilasyon için olmadı saçı kazıtıcaz mecbur işe yarayacak derlerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuray34amo

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Kardesim napmissin yav cok komik olmus alnında sakal çikmış gibi,resimde bile boyleyse gercekte çok sırıtır

aynen öyle ya, berbere ne kadar sövdüm içimden. Biraz pahalı ama işi bilen bi kuaför abi var ona danışıcam güzellik salonuna uğrayalım bide epilasyon için olmadı saçı kazıtıcaz mecbur işe yarayacak derlerse

Alıntıları Göster
    Daha büyük koysaymışsın kardeş tam göremedik bu fotoda.

• Ya hep jiletliceksin ya da 3 e vurduracaksın başka seçimin yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

Daha büyük koysaymışsın kardeş tam göremedik bu fotoda.

Alıntıları Göster
    Litvanya bayrağı duş lifi kullanmanı takdir ettim kardeşim, ülkeler arası kardeşliğe destek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.