Bildirim
Saçıma jilet vurdurdum düzeltemiyorum, nasıl düzelticem ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
epilasyona gir bence -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Al bi jilet vur işte her gün -
quote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
jilete vurunca kökten geleceğini tahmin edemedin mi
-
Abi sen ne yaptın ya Fakat durumun Kaşının ortasını jiletle alanlardan daha iyi.quote:
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülün eyvallah eyvallah da bişeyler de önerin bari İnanın bende çok pişman oldum sonradan o an hesap edemedim tabi iş işten geçince sıkıntı oldu, yaşım 16 bu yaşta epilasyona girersem ileride sıkıntılar doğurabileceğini düşünüyorum, tüy dökücü krem veya onun gibi bişey işe yaramaz mı acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: Sookie Stackhouse
-
Sende ne emmeye emciriyon ne de gomcurmeye gomcuruyon
Saçları 1 e vurdur 2 ayda toparlar orayıda elleme
Kardesim napmissin yav cok komik olmus alnında sakal çikmış gibi,resimde bile boyleyse gercekte çok sırıtır
Keske ellemeseydin orada cikan sacin bir zarari yok tam aksine yakisir da cok goruyoruz o bolgede hafif alina dogru inen sac cizgisi
O berberin de abv oraya jilet mi vurulur
Tuy dokucu agda falan orayi temizlemez o bolgede saçlı deri var,epilasyon icin bi guzellik salonuna git bakayim ne diycekler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka mısın? Tamamen jilete vur hepsi aynı boyuta gelir. Kuaförlere inanma birçoğu cebine giren paradan başka bir şey düşünmüyor. Sir ağda da kökleri besliyor (yeşil olan) daha fazla çıkmasına sebep oluyor.quote:
-
Birak uzasinlar uzayinca cimbizla al tek tek
quote:
Orijinalden alıntı: returnwolf35
Saçları 1 e vurdur 2 ayda toparlar orayıda elleme
Ne kadar eminsin toparlayacağından, çünkü eğer 1'e vurdurursam en az 2-3 ay büyük bir trajedi olacak benim için -
olum ne adamlarsiniz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yapıcak birşey yok sıfıra vurucaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
Kardesim napmissin yav cok komik olmus alnında sakal çikmış gibi,resimde bile boyleyse gercekte çok sırıtır
Keske ellemeseydin orada cikan sacin bir zarari yok tam aksine yakisir da cok goruyoruz o bolgede hafif alina dogru inen sac cizgisi
Tuy dokucu agda falan orayi temizlemez o bolgede saçlı deri var,epilasyon icin bi guzellik salonuna git bakayim ne diycekler
aynen öyle ya, berbere ne kadar sövdüm içimden. Biraz pahalı ama işi bilen bi kuaför abi var ona danışıcam güzellik salonuna uğrayalım bide epilasyon için olmadı saçı kazıtıcaz mecbur işe yarayacak derlerse -
Daha büyük koysaymışsın kardeş tam göremedik bu fotoda.quote:
Orijinalden alıntı: samuray34amoquote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
aynen öyle ya, berbere ne kadar sövdüm içimden. Biraz pahalı ama işi bilen bi kuaför abi var ona danışıcam güzellik salonuna uğrayalım bide epilasyon için olmadı saçı kazıtıcaz mecbur işe yarayacak derlerse
Alıntıları Göster
-
Ya hep jiletliceksin ya da 3 e vurduracaksın başka seçimin yok...
Litvanya bayrağı duş lifi kullanmanı takdir ettim kardeşim, ülkeler arası kardeşliğe destek.quote:
Orijinalden alıntı: demirciler
Daha büyük koysaymışsın kardeş tam göremedik bu fotoda.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 7 başlı yılan
- bu devirde okunacak bölümler
- evde kafa yapıcı maddeler
- hk ne demek
- valorant silinmiyor
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X