Şimdi Ara

Ara makas attırdım saçları mahvettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen berbere gittim saçı sakalı düzelteyim diye

normalde ben bu aralar uzun takılıyorum ama işte hem sakal hem ense tüyleri filan mağara adamı gibi olunca dedim gideyim ense filan toplatayım faulleri aldırayım kulağımı kapatınca rahatsız oluyorum çünkü işte hafif toplattırayım yanlardan makasla kısalttırayım diye

berber de tanıdık artık yani normalde güvenirim ama bazen anlaşamıyoruz kısa kes dediğimde korkak davranıyor mesela uzun bırak dediğimde de şimdi ara makas koydu. işte dediklerimi de yaptı da en son üstlerden de alayım mı dedi dedim hafif al kırıklar gitsin ara makası koydu ben sonradan anladım tam bilmiyordum çünkü ne olduğunu makası attı sonra tarakla çekerek aldı. bu da en istemediğim şey çünkü saçlarım ince telli. ve ben zaten sık ve gür görüntü istiyorum

şimdi bakıyorum saçlar arada kırılmış. Kısa saç da gidiyor sorun yok o yüzden hemen subay tıraşı vurabilirim ama sizce bunun zararı olur mu?

Bu uzatmadan önce de saçları mahvetmiştim gittim kısa kes dedim uzun bıraktı tam istediğim gibi olmadı sonra 2 kere daha kestirip rötuş yaptırınca saçlar yine mahvolup yıpranmıştı. Şimdi de yine üstüne kestirirsem yine mahvolur mu acaba? Beklesem o kırılan saçlar düzelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hafta bekle bir haftada şekil çok fark ediyor. Kırıklarını aldıran birine ara makası atılmaz. İnsan berberini ve eşini çok iyi seçmeli ikisini de sırtını dönüp güvenmek zorunda ( eşim berber ile beni aldatsa o berberin makasıyla cinayet işlerim) herzaman yanları orantılı şekilde kısaltarak tepede uzun bıraktırıyorudm yanı geçiş izi bıraktırmıyordum. Berberine güvenip kendi tercihine bıraktım yanları inanamaz şekilde kısa tutup üst kısmı uzun bıraktı ilk başlarda hoşuma gitmedi bir hafta sonra şekil gerçekten tam oturdu kore diktatörü jim kim gibi oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozmos sandım oh değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Bir hafta bekle bir haftada şekil çok fark ediyor. Kırıklarını aldıran birine ara makası atılmaz. İnsan berberini ve eşini çok iyi seçmeli ikisini de sırtını dönüp güvenmek zorunda ( eşim berber ile beni aldatsa o berberin makasıyla cinayet işlerim) herzaman yanları orantılı şekilde kısaltarak tepede uzun bıraktırıyorudm yanı geçiş izi bıraktırmıyordum. Berberine güvenip kendi tercihine bıraktım yanları inanamaz şekilde kısa tutup üst kısmı uzun bıraktı ilk başlarda hoşuma gitmedi bir hafta sonra şekil gerçekten tam oturdu kore diktatörü jim kim gibi oldum.
    hocam valla evlat acısı gibi koydu ya görüntüde sıkıntı yok ama yakından bakınca hep kırılmış rezil olmuş saçlar ya

bekleyince düzelmeyecek muhtemelen o kırıklar

asıl korkum şimdi bunun üstüne bir daha kestirince iyice boka sarar mı ondan şüpheliyim. Çünkü bundan bir öncekinde de kısa kes dedim uzun bıraktı sonra üstüne 2 kere daha kestirdim saçlar mahvolmuştu valla.

Dediğiniz gibi çok iyi seçmek lazım. Bu adam 1-2 kere tam istediğim gibi kesti güvenimi kazanmıştı o yüzden ama şimdi tamamen kaybetti. Artık başka yere gidicem.

Sağ olun yorum için hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Kozmos sandım oh değilmiş
    o kim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

o kim hocam

Alıntıları Göster

Çağıralım gör hocam @kozmozun delisi

• Ara makas zaten sacin gur gorunumunu almak icin atilir, sen gurlestirmek icin attirmissin. Senin sucun.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zinhar saçlara dokunmaya niyetim yok knk o saçlar uzayacak her ne kadar şuan mok gibi görünse de güzel duracak ilerde

Knk bide bu hızlı saç uzatma işlerine girmek istiyorum konu acicam gel bide saçının bı ss sini atlo

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Ara makas zaten sacin gur gorunumunu almak icin atilir, sen gurlestirmek icin attirmissin. Senin sucun.  

haklısın hocam aslında ben ara makas attırmaya gitmedim de işte olan oldu

şimdi bu kırık saçları subay tıraşı yapsam iyice mahvolur mu sizce? en azından uzayınca düzgün olur. Geçen sefer bir kere kestirdim sonra uzun kalınca tekrar kestirince yine saçma sapan kırılmıştı mahvolmuştu yine aynısı olmasından korkuyorum. Beklesem kırıklar düzelmez bu ara makas bütün işi mahvetti ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    hocam herkes 3e vuruyordu karantina diye ben de tersine gideyim dedim kendimi zaten biliyorum o yüzden deneme ihtiyacı duymadım uzuna heves ettim :D

ben de artık subay tıraşı yapıcam mecburen saçın içine ettik hem de rahatlarız dediğin gibi

bir de aktif spor yapıyorum koşuyorum :D belki de hayırlısı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    Aynen hocam öyle yapıcam zaten kısa da yakışıyor ya daha önceden günlük hayatta kısa kullanmışlığımda var saç kısa uzun fark etmiyor keyfime göre yapıyorum Allah oradan şanslı yaratmış kafa düzgün saç fark etmiyor :D

Maske parka gidene kadar takıyorum koşarken çıkarıyorum. Bekçiler gördü bir şey demediler zaten spor yaparken kesinlikle takmam. Siz de takmayın mümkünse. Spor yaparken takmak yanlış diye biliyorum zaten 10km civarı koşuyorum bir de maske takarsam muhtemelen cenazemi kaldırırlar :D zaten en az 1.5m mesafe oluyor insanlarla.

• düz ve gür saça sahibim ancak ara makas kullanımını kesinlikle bıraktım, saçların yanlarına arkasına ara makas yapıldığında yarısı kırılarak kesildiği için bir miktar hacim kazanıp kabarmakta yapmakta bu sebeple kafanızı 10 dakika yastığa koyun ve kalkın acayip bir şekilde bozulur dikilir yıkamadan düzelmez düz makas kesimde bu sorunu yaşamıyorum

ara makas üstlerden ve hafif düzeltmeler için kullanılır dipten atılmaz, bir saçı ara makastan kurtarmak için ara makas hangi uzunluktan atıldıysa diyelimki 3 cm üstten kesilmiş olsun o kesilen saçların en az 2 ay geçip biraz daha uzadıktan sonra düz makasla saça girilip boyların birbirine eşitlenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 20 Temmuz 2020; 0:43:19 >
  • yav hocam berberini değiştir öncelikle.

bide saç uzatcaksan hiç elleme. yok kırık aldırıyorlar yok biraz kırpıyorlar. 1.5 sene önce saçı 3 e vurdum. o günden beri ne kestirdim ne kırık aldırdım. şu an hayvan gibi saç var. çok güzel bağlayabiliyorum. saçlarım çok sık, kalın telli acaip gür ve kıvırcık. bilemedim yani millet yanları kestirip üstleri uzun bırakıyor falan. 80 li yılların kalecilerine benziyorlar.

• ara makas kaldı mı ya. kırık varsa usturayla aldırıcaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.