Bildirim
saçıma sakız yapıstı ne yapıcam lütfen yardım:(
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yaw sıcak su da beklet bekletebildiğin kadar iyice yumuşayınca birisi suyun içindeyken ayıklasın itinayla.. ama bu işi annenden başka kimse yapmaz ona göre.. -
Kestirmekten başka çare yok sanırım, çıkmaz o. -
bişey sorcam o sakız başına nasıl geldi -
nası becerdin
yapışcakmı diye kontrol mu ediyordun -
Sıvı yağ kullan -
Buz sür üstüne iyice donsun sonra çatlayıp bırakır kendini. -
up -
Çok akıllıca bir fikrim var.Kafanı godzillanın yavrusuna çiğnet.Kafan koparsa sakız çıkar.Kopmaması çok küçük ihtimal.
Yada kafanda olduğuna göre kafanın ortasında bir ağzın daha var.Saçlarınla beraber çiğne biraz.Sonra balon yap üfle kafanın tümü sakız olsun.Sonra elektrikli süpürgeyle sakızı çek.
Veya sıcak suda beklet sonra tut çek. -
lütfen düzgün cevap verin caresizim -
Go to the ohotogharr... -
Benimde yapışmıştı Birkeresinde Ama çok acısı çektim
Nasıl oldu diye sormayın
Ben kesmiştim ama sakız yapışan kısmını ama nasıl acıyo bi bilsen
Tekrardan geçmiş olsun -
kazıt kafayı -
Sıcak suda bekletebilirsin,yada buz tutabilirsin.Arkadaşların dedikleri dogru.Ama bu işlemleri yapmadan önce saçı temizleyebildigin kadar temizle.Geri kalan parçaları bu yöntemlerle hallet -
quote:
Orjinalden alıntı: loodyeyes
Çok akıllıca bir fikrim var.Kafanı godzillanın yavrusuna çiğnet.Kafan koparsa sakız çıkar.Kopmaması çok küçük ihtimal.
Yada kafanda olduğuna göre kafanın ortasında bir ağzın daha var.Saçlarınla beraber çiğne biraz.Sonra balon yap üfle kafanın tümü sakız olsun.Sonra elektrikli süpürgeyle sakızı çek.
Veya sıcak suda beklet sonra tut çek.
Sinirlendim şimdi... -
Küçükken benin saçıma yapıştı sakız.Cansıns Beybi Bebek Yağı dök ardından sakızı çek.100'de 100 garantili. -
yarım saatttir kafam suyun içinde bise oldugunu yok -
buz kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X