Şimdi Ara

Saçımı kestiricem fikrinizi almak istedim. (UZUN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende biraz saç kestirme fobisi var :D işte ya bana adam gibi bi saç kesemezse falan diye :D saçıma şekil vermiyorum şimddiden söyleyim saçımı yıkıyorum kurutmadan direk bu şekil alıyor .. bundan öncelerde hep kısa kestirmiştim uzayıncada bu fotoğraftakiler gibi oluyordu . benim sorunum nasıl ekstiriyim yani adama nasıl dersem bu modelin biraz daha kısası. kısa dediğimde birkaç santim . fotoğraftakinden biraz daha kısa hali şuan ki saçım . tekrar ediyorum BERBERE NE DESEM ŞU ANKİ SAÇIMIN HALİNİN BİRKAÇ SANTİM KISASINI YAPAR ? Şimdiden teşekkürler

• Ağustos ayında 2.5 yıldır uzattığım omuzlarımı 7-8 cm geçen saçlarımı kestirdim hala kendime küfrediyorum. İyi düşün bence ama senin pek uzun değilmiş benle kıyasla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Ağustos ayında 2.5 yıldır uzattığım omuzlarımı 7-8 cm geçen saçlarımı kestirdim hala kendime küfrediyorum. İyi düşün bence ama senin pek uzun değilmiş benle kıyasla.

beni anlayan biri çıktı :D bende korkuyorum şimdi saç uzun olunca risk daha artıyor :D ama böylede git gide rahatsız etmeye başladı . fotoğraftaki gibi yanlardan yüzüme doğru uzanan saçlar gözüme gelmeye başladı uucundan makasla aldım bu sabah . Napıcam ben :S
  • ulan öyle bi saçım olmadı gitti ya lan saçlarım dalgalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

ulan öyle bi saçım olmadı gitti ya lan saçlarım dalgalı

benim kuzenimde sık dalgalı saçı var ama değişik bir şekil verdi uzattı birde güzel duruyor valla şuan özel okulda okuyor :D kızlar peşinde sürü :D uzattı derken fazla değil fotoğraftaki gibi falan dalgalı olduğundan sola doğru uzattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korbin1905

quote:

benim kuzenimde sık dalgalı saçı var ama değişik bir şekil verdi uzattı birde güzel duruyor valla şuan özel okulda okuyor :D kızlar peşinde sürü :D uzattı derken fazla değil fotoğraftaki gibi falan dalgalı olduğundan sola doğru uzattı

Hocam buna benzer bişi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

benim sağa doğru gidiyor ve yanlardaki saç öyle durmuyor yanaklarıma doğru doğruca uzanıyor ama uçları benzemiş yıkayıp kuruyunca böyle oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu saç nasıl oluyor ya :) ben de uzatıyorum da 4 ay oldu daha yeni ama tam şekil veremiyorum banyodan sonra çok dağınık ve posuruk duruyor.saç ıslak gibi gözüksun istiyorum olmuyor.ne yapmam gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Valla hocam saç uzmanı olmadıgım için bilemiycem fakat bu saç için 4 ay yeterli olmayabilir baya bi uzun olması lazım. Fotodaki kişi saçını boyatmış yakışmışda benimde tenim beyaz olsa bende boyatırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

quote:

quote:

quote:

Hocam bu saç nasıl oluyor ya :) ben de uzatıyorum da 4 ay oldu daha yeni ama tam şekil veremiyorum banyodan sonra çok dağınık ve posuruk duruyor.saç ıslak gibi gözüksun istiyorum olmuyor.ne yapmam gerekli

saçın kendisi şekil almak için kısa kestir kısa kestirdikten sonra uzarken nasıl şekil vermek istiyorsan öyle sekil verdir. daha sonra saç bunu anımsar ve kendiliğinden olur . ama bu bi günde olmaz .. benim saçlarım çok ender yapılan bi saç açık kumral. şimdi rengi koyuysa dert etme limonla saçın rengi falan açılıyor tabi saçın koyu kumral falansa papatya suyu falanda var ama çok koyu diyorsan oksijen suyu kullan. ama boyattın sanar herkes söyliyim . ben papatya suyunu denicem limonu denedim çok azar azar açıyor . şu 9 günlük tatilde alman papatyası alıcam yapıcam . saç şeklimde zaten iyi o zaman süper olucak :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.