Şimdi Ara

Saçın hızlı uzaması için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçım 1-2 senedir hep uzundu sadece ara ara şekil vermek için kestiriytordum dün bi gazla subay yapıyım dedim ama pişmanım ne şuanda dikiyorum o saç kaşıma kadar geliyor
    Şu halden
     Saçın hızlı uzaması için
    Şu hale ne zaman gelir
     Saçın hızlı uzaması için

bide kolay saç uzatmak için önerileriniz varmı bu soğuk suyla yıkamanın yararı oluyormu

• şoyle model fotografları atanlara sinir oluyorum. senin saçın öyle olcak diye bişey yok yüzünün nasıl tipi varsa iyi kötü saçında var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçını günde 5 dakika boyunca çek kısa zamanda uzar

• 1 hafta önce 3 numara yaptırdım. Her gün en aşağı 5-6 kere saçı ıslatmışlığım/yıkamışlığım var (soğuk suyla). Baya fark etti
  • O halden o hale gelmez
  • kısaca şöyle söyleyim o zaman yanlar 2 cm üst 3.5 cm ben yanları 3-4 cm üst leri 7-8 cm ye kadar uzatmak için ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

1 hafta önce 3 numara yaptırdım. Her gün en aşağı 5-6 kere saçı ıslatmışlığım/yıkamışlığım var (soğuk suyla). Baya fark etti

Ne kadar fark etti cm olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gün ılık su ile yıka çabuk uzar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sabah uyanır uyanmaz saçınızı zeytinyağı ile ıslatın ve 5 dakika boyunca amuda kalkın.Farkı ilk haftadan hissedeceksiniz

Kendi tavsiyem: Zeytinyağı extra virgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medyum Kennedy -- 3 Ağustos 2015; 15:19:01 >
  • 4 ay uzatip kesim yaptircan, alninin geniş olmasi lazim ve kaşlarininda keskin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.