arkadaşlar okulların açılmasına daha 1 ay uzar diye saçları 3 numaraya kestirdim.Ama nedense bu kadar kısa olcağını tahmin edemedim ve berberde mühadele etmek istediğimde geç kalmıştım
Kısaca ne yapabilirim? 2günde bir ılık suyla falan ısla diyorlar bunların doğruluğu nedir yada başka yöntem varmıdır?
mühadele değil müdahale olck
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
mühadele değil müdahale olck
olck değil olacak
ben eksk yazdm o yanlış
eksk yazmamında sebebi var
kafanı sürekli yıka nemli kaldıkca uzar
Yılan yağı kullan. Aktarlarda satılıyor. 15 - 20 TL şişesi.
boryagı. sulandır ama. 25birim suya 1 birim boryagı
Her gün düzenli olarak 5 saat aralıklarla saçına 2 litre kaynar su içine karıştırılmış bir çay kaşığı zeytinyağını sür . Eğer çok çok hızlı uzasın istiyorsan bu karışımdan sonra soğan ye kafanada sarımsak sür , ama sakın o çıkıcak kokuyu bastırmaya çalışma aksine o saç keratinlerinde ki bakterileri tetikliyor bu şekilde saç çok hızlı uzayabiliyor .
Bol bol A vitamini içeren gıdalar tüketmelisin.Mesela pirinç
at boku iyi geliyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe
Her gün düzenli olarak 5 saat aralıklarla saçına 2 litre kaynar su içine karıştırılmış bir çay kaşığı zeytinyağını sür . Eğer çok çok hızlı uzasın istiyorsan bu karışımdan sonra soğan ye kafanada sarımsak sür , ama sakın o çıkıcak kokuyu bastırmaya çalışma aksine o saç keratinlerinde ki bakterileri tetikliyor bu şekilde saç çok hızlı uzayabiliyor .
Ciddi misin kafa mı buluyorsun anlamadım .
Varmıdır? değil, var mıdır? Noktalama işaretlerini de eklersen iyi olur.
Yılan yağı ile badem yağının karışımını haftada 2-3 kere saçına sürerek 1 saat bekle.Beklerken saçına havlu sar,yağlar akıyor.Diğer günler saçının yağlı olduğunu farkedersen bir duş almanda fayda var.Yağlı saçlar daha geç uzar.
kafanı yıka ıslak bırak
kafanı çimentoya sok 1 gün öyle kal
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
kafanı çimentoya sok 1 gün öyle kal
öyle uzamayı yavaslatıyo yanlıs bılgı vermeyelım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme