Şimdi Ara

SAÇKIRAN(YARDIM) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demin berberden geldim...saçkıran olmuşum..saçımın arkasında..daha önce yaşayan varmı bu sorunu ? nedir ne değildir,nasıl kurtulurum ? doktora gidecem tabiki ama moralimi çok bozdular berberde onun için bişeyler bilmek istiyorum

• geçer merak etme doktora git gerekli tedaviyi uygulayacaktır
  • Pardon ama saçkıran ne yauv ?
  • kafanın arkasında saçın dönmesiydi galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 14 Kasım 2007; 20:19:34 >
  • stres, sıkıntı, üzüntü, kıskançlık. bu duyguların içe atılmasıyla meydaana gelen bulaşıcı olmayan bir rahatsızlıktır. endişe edilecek bişi yoktur.

doktora gidildiği takdirde önereceği tek şey kocakarı ilacı diye tabir ettiğimiz "sarımsak sürme metodunu" önerecektir.

benimde başıma gelmişti. hala daha sıkıldığım zamanlarda olmaktadır.

bir diş sarımsak alınır. kabuğu soyulup 2'ye bölünür. bıçak ucuyla sarımsak sulandırılır ve saçın dökülen kısmına biraz bastırarak sürülür.

bir hafta süreyle bu işlem her gün tatbik edilir. bir süre sonra bebek saçı gibi zayıf sarı tüyler çıkar. daha sonra da normale döner.

geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

stres, sıkıntı, üzüntü, kıskançlık. bu duyguların içe atılmasıyla meydaana gelen bulaşıcı olmayan bir rahatsızlıktır. endişe edilecek bişi yoktur.

doktora gidildiği takdirde önereceği tek şey kocakarı ilacı diye tabir ettiğimiz "sarımsak sürme metodunu" önerecektir.

benimde başıma gelmişti. hala daha sıkıldığım zamanlarda olmaktadır.

bir diş sarımsak alınır. kabuğu soyulup 2'ye bölünür. bıçak ucuyla sarımsak sulandırılır ve saçın dökülen kısmına biraz bastırarak sürülür.

bir hafta süreyle bu işlem her gün tatbik edilir. bir süre sonra bebek saçı gibi zayıf sarı tüyler çıkar. daha sonra da normale döner.

geçmiş olsun..

çok teşekkürler..peki 1 haftada sonuç alınıyomu ? yoksa süre uzuyomu ?

• Arkadaşım,ben senin önce doktora gitmeni öneririm. Sarımsak olayının faydası olabileceği gibi zararı da olabilir. Benim birader sarımsağı yanlış ve fazla uyguladığı için saç köklerini yakmıştı ve o bölgelerden bir daha saç çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Varikosel beyler yardım edin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 haftada saç yerine gelmiyor. ama en az 1 hafta sarımsak sürülmeli. saçın çıkması takriben 10 - 15 gün sürer.

başka çaresi yok. doktorlar gereksiz olduğunu söylemesine rağmen annemin feryadına dayanamadılar. film falan çekildi. ama sarımsaktan başka çare bulamadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşım,ben senin önce doktora gitmeni öneririm. Sarımsak olayının faydası olabileceği gibi zararı da olabilir. Benim birader sarımsağı yanlış ve fazla uyguladığı için saç köklerini yakmıştı ve o bölgelerden bir daha saç çıkmadı.

arkadaşa sözüm yok ama bazı sivri akıllılar saçın döküldüğü yeri jiletle kanatıp sarımsak sürmemi önerdiler. asla öyle birşey yapmayın.
  • sarımsak olayı en etkili çözüm.birde buna sirke ruhu var oda aynı şekilde çünkü bu hastalığı ayynen kendım geçirdim.şimdi o bölgede Allah'a şükür saç çıktı ama bu tedaviyi geçirdikden sonra mutlaka bir cilt doktorına git. benim şimdi saçlarım mutasyon gecirmiş gibi yağlı ve ince telli bir hal aldı doktora gitmediğim için .eskiden böyle bir sorunum yokdu ama bu sackıran lanetinden sonra bu şekilde oldu.

geçmiş olsun arkadaşım.sna tavsiyem kafana bu olayı fazla takma ve sackıran cıkan bölgeyi mrk edip zamanını aynı önünde geçirme
  • stres stres stres
  • ilgi gösteripte cevap yazanlara çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.