Şimdi Ara

Saçları beyazlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 17 yaşımdan beri beyazlıyor şu an neredeyse 1/4'ü beyaz. Jöle, sprey hiç kullanmam fön makinesi neden olmuş olabilir mi? Veya herhangi bir sağlık problemim olabilir mi?

Yeni mi aklına geldi diyeceksiniz ama engelleyici şampuan tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benımkıde beyazlıyor, yaklasık 10/2 sı , saglık problemı sanmıyorum dun farklı durumdan kan testı felan yaptırdım hersey normal cıktı, sanırım sinirsel bır durum, önleme amaçlı 3-5 yıla zaten kalıcı sıyah saç ıcın çözum bulurlar
  • Yaş 20 oldu. 16 yaşından beri beyazlıyor benim rahat 4/2 beyazladı. Hayatımda jöle sürmedim ama çoçukken hep kolonya dökerdim kafama..
  • Doğduğumdan beri bi kısmı beyaz
  • Saci gectim gogus killarim beyazladi be .Gozumun gormedigi yerleride bilmiyorum

• Saclarim dogru duzgun cikmaya basladigindan beri hep orada olan bir tel beyazim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

benımkıde beyazlıyor, yaklasık 10/2 sı , saglık problemı sanmıyorum dun farklı durumdan kan testı felan yaptırdım hersey normal cıktı, sanırım sinirsel bır durum, önleme amaçlı 3-5 yıla zaten kalıcı sıyah saç ıcın çözum bulurlar

İlk çıktığı zamanlar ergenliğin verdiği heyecanla hoşuma gitmişti. Ama zaman geçtikçe aynaya baktım ki durum vahim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Yaş 20 oldu. 16 yaşından beri beyazlıyor benim rahat 4/2 beyazladı. Hayatımda jöle sürmedim ama çoçukken hep kolonya dökerdim kafama..

Abim benden 13 yaş büyüktü ben küçükken onun da beyazları vardı ona özenirdim hep. Başına sürme beyazlatır derlerdi kolonya alınca sürerdim ama hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10lincoln10

quote:

benımkıde beyazlıyor, yaklasık 10/2 sı , saglık problemı sanmıyorum dun farklı durumdan kan testı felan yaptırdım hersey normal cıktı, sanırım sinirsel bır durum, önleme amaçlı 3-5 yıla zaten kalıcı sıyah saç ıcın çözum bulurlar

İlk çıktığı zamanlar ergenliğin verdiği heyecanla hoşuma gitmişti. Ama zaman geçtikçe aynaya baktım ki durum vahim :(

bu kadar takma kafana, ya saçların 1-2 yıla dökulmeye baslasa ? orta taraf kelleşse ?

her sacın kendıne göre karızması var, yeterki dökulmesın

• quote:

quote:

quote:

bu kadar takma kafana, ya saçların 1-2 yıla dökulmeye baslasa ? orta taraf kelleşse ?

her sacın kendıne göre karızması var, yeterki dökulmesın

Dostum baba tarafında kalp rahatsızlığı var romatizma vs. Amcam kalp krizi geçirip vefat etti. Anne tarafımda tansiyon problemi var.

http://www.haberturk.com/saglik/haber/785335-erken-beyazlayan-sac-neyin-habercisi

Şu yazıyı okuyunca tedirgin olduk açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Yaş 20 oldu. 16 yaşından beri beyazlıyor benim rahat 4/2 beyazladı. Hayatımda jöle sürmedim ama çoçukken hep kolonya dökerdim kafama..

Abim benden 13 yaş büyüktü ben küçükken onun da beyazları vardı ona özenirdim hep. Başına sürme beyazlatır derlerdi kolonya alınca sürerdim ama hep.

Bilimsel olarak açıklanmasada kolonya saçları beyazlatıyormuş demekki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.