Saçlarım çok dökülüyor son 2 senedir.Kafamın orta kısmındakiler okadar seyreldi ki artık deri gözüküyor.Bu arada kepek problemi de var.Hergün yıkamazsam saçları büyük kaşıntı oluyor.Ama busefer de hergün yıkanmaktan deri daha da yıpranıyor ve saçlar daha fazla dökülüyor. İnsanlar beni uyarmaya başladı saçlarımın seyrekliği konusunda,özellikle arka taraflar sanırım çok göze çarpıyor.Yaş henüz 19,ailemde ise herkes gür saçlı.Gidişat iyi değil...
Bayramdan önce gidip sıfıra vurdurmayı düşünüyorum,ama o şekilde en az 1 sene duracak.Hem şaçları yedeklemiş olurum,dökülmez,hemde kepek problemi ortadan kalkar.
Aranızda kel olan var mı?
Sıfıra vurdurduğunuz ilk günlerde saç derisi çok beyazdı sanırım,ışık almadığından,sonra düzeldi mi ve nekadar süre aldı?Solaryuma mı gitsem?
Ve en önemlisi,saçlar kaç günde yeniden çıkmaya başlıyor,kaç günde bir kafayı traş ediyorsunuz?
Hocam kzıtma kafa derin kabak gibi bembeyaz çıkıyor altından psikopat gibi oluyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: venieri
Hocam kzıtma kafa derin kabak gibi bembeyaz çıkıyor altından psikopat gibi oluyorsun
Zamanla normal rengini almayacak mı zaten güneş gördükçe?
Gerçi kışın ortasındayız ama solaryuma giderim.
Zaten güneşte bu mevsimde ancak altı ayda yanar yazın olsada domates gibi kızarır, kafanda saç olmadığı halde bitli gibi habire kaşınıp dururusun. Solaryum tek çözüm tabi. Ama ondada tonu ayarlayamıyorsun kafan vücudunla orantısız renklerde kalabiliyor. Ayrıca belirteyimki saç dökülmesine hiç bir faydası yok. Ben defalarca denedim. sadece kafanda saç olmadığı için ve bir süre çok kısa olduğu için döküldüğünü görmüyorsun, psikolojik yani. Doktora git saç dökülmesini önleyen ilaçlar var onlardan kullan.
Saçları kazıtmak saç dökülmesini engellemiyor malesef (yada en azından bende işe yaramadı) günlerce kel gezdiğim yanıma kar kaldı Hadi mevsim yaz olsa kazıt diyecem ama bu kışın ortasında yapma bence
hayır günlerce kazımıyacam 1 defa yapacan 10 gun sonra tekrar yapacan 2kez toplamda ve sonuc harıka.. bendede aynı sorun vardı kazıttım ve kurtuldum sımdı dökülmüyor tabı bı ılac var ısmı neydı vucudun bı eksıgı oluyomus bu yuzden dokuluyomus saclar cınko muydu neydı bıraz aradsır veya o ılacı lacak olursan bana pm yolla ısmını sana verırım saç dokulmesı kesıldı kazıtıncada yenı saclar cıkdı su an cok guzel.. kazıttın dıyelım kafa beyaz oluyor ama 1 haftalıgına bırde mıllet cıns cıns bakıyor psıkobat da benzıyosun kos koca adam abı dıyodu bana..