Şimdi Ara

Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
13
Favori
68.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotodaki mavi gömlekli benim.

eğer saçların bu renkteyse veya biraz açık veya çok az koyuysa aşırı derecede wax jöle vb şekillendiricileri çok az miktarda kullanın.

saçlarımın nasıl telli olduğunu hala bilmiyorum ince telli diye geçiniyorum :D superwax kullanıyorum 5-6tllik bişey yıkayıp fön ardından waxı sürüyorum bu şekli alıyor.

ancak şekli aldıktan 5dk sonra hafiften bozuluyor tekrar hafif bi wax ilavesi yapıp düzeltiyorum bütün gün boyunca öyle kalıyor.

yaklaşık 6-7 aydır 20likdiş çıkmaya çalıştığı için yüzümün bi tarafı şiş. bu yüzden önleri tam olarak dikmiyorum çok belli ediyor şişliği :) siz biraz daha kaldırabilirsiniz.

NOT: konuyu hortlattım :D
     Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

• Benim saç ne arkadaş ya sık ve siyah renk istedigim şekle istedigim gibi giriyor çok sert zaten jöle felan gerekmıyor yıka şeklı ver kalıyor
    Böyle genelde saçım
  • Saçını yıkadıktan sonra kaldıracaksın o öyle kuruyacak. Tamamen kuruduktan sonra düzleştiriciyle şekil vereceksin. Lisede böyle yapardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bir wax olabilir. 30-50 liralıklardan. Ama sert olmayacak.

Ya da benim gibi sadece köpük ve fön kullanabilirsin. Islak saça köpügü sık, iyi yay saça. Sonra fönle istedigin şekli ver. Tamamdır.

Şahsen ben gün içinde saçımla oynamayı çok severim. Kafada wax olunca yapıs yapıs geliyor rahat edemiyorum. Sprey bile sıkmıyorum.

Kullandıgım en iyi köpük, Syos'du. Taft, loreal falan saçı sertlestiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Yatmadan önce kafanı yıka ve kurula.Hafif ıslak şekilde sacına vermek istedigin şekli vermeye calış.Tabi tam olmayacak ve oyle sac ile yat.Sabah yine hafif jole ile hafif ellerini ıslat ve tam şeklini ver.Böylelikle olur jole tavsiye ederim.
    quote:

Orijinalden alinti: linksiz

Yatmadan önce kafani yika ve kurula.Hafif islak sekilde sacina vermek istedigin sekli vermeye calis.Tabi tam olmayacak ve oyle sac ile yat.Sabah yine hafif jole ile hafif ellerini islat ve tam seklini ver.Böylelikle olur jole tavsiye ederim.

Arkada?a katylyyorum.
    Ama jöle yerine wax kullan.
    Wax 'yn üzerinde ''MAT ve DO?AL'' yazanyndan al. (ben kullanyyorum markasy Egos siyah kutu)
    Ak?am istedi?in ?ekli ver. Hatta biraz abartyly ver ?ekli daha dik yap falan.
    Sonra kuruyunca o saç yat.
    Sabah kalkty?ynda istedi?ine yakyn bi?ey olur.
    Gerekirse hiç dokunmazsyn. Sadece sabitlemek için saç spreyi kullanabilirsin.
    Ystersen de yer yer müdehale edebilirsin yine wax ile.
    Ama ellerini yslatma hiç.

Haa bu arada saçyny bu ?ekilde yapyp yatarsa ve bunu aylarca uygularsan saçlaryn dökülebilir sonucta kimyasal...

• Saçı o hale getiren bilmen için sert liflerden oluşan wax kullanmalısın.
    Lifli waxlar, saça dolgunluk ve güzel doku kazandırır.
    Tabi öncesinde saçı iyicene fönlemen lazım.
    Wax'ı saçaına iyicene yedirdikten sonra, sprey ile şekli sabitlemen lazım.
  • saçın yapısı,sıklığı ve saç traşınla ilgili bence. benim saçımda şekle girmiyordu 15 günde bir kestiriyorum 1 ayda anca modeli oturur. Dalgalı ve yumuşak saç için bi şey diyemem. sık ve kısa saç zor iş..

http://i.hizliresim.com/vzWDzv.jpg
    http://i.hizliresim.com/P3JVp5.jpg

• arkadaşlar sizce bu saç modeli nasıl iyi mi fön+sprey ile böyle oluyor
  • axe wax var 10 tl ye çözülür iş ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan6110

axe wax var 10 tl ye çözülür iş ;)

Hocam saç stilim, polat alemdar gibi yapmak istiyorum.Tavsiye eder misin? Birazdan carrefour a gidiyorum o halde
  • kardeşim muhtemelen carrefourdan dönmüşündür. polat alemdar stiline gelince o kadar saçım olmadığı için hiç bilmiyorum o_O
  • düz ve yumuşak saça bu şekli verebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan6110

axe wax var 10 tl ye çözülür iş ;)

Hocam wax ı nasıl kullanıyoruz?2-3 saat sonra saç düşüyor

• Yarın okuyacağım

• hocam eline bir kuru fasulye tanesi kadar alıp elinde iyice ovala (ısınacak) ondan sonra besmele ile sür kafana ver coşkuyu. not: saçlar yeni yıkanmış olacak. eğer değilse kolay kolay ne şekil alır ne taranan saç hora geçer.
  • güncel
  • Benimde öyle ama ben hiçbiii kullanmıyorum

• Abi çok değişik bir saçım var benim. Hiç jöle kullanmadan, su felan bile değdirmeden saçımı kaldırabiliyorum. Aynı saç modelini 20 saniyede yapabilirim ( kendi saçıma )
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Abi çok değişik bir saçım var benim. Hiç jöle kullanmadan, su felan bile değdirmeden saçımı kaldırabiliyorum. Aynı saç modelini 20 saniyede yapabilirim ( kendi saçıma )

Nasıl yapıldığını anlatsan da faydalansa insanlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.