arkadsalar saçıı uzatıyorum ama ense tarafındakı saclar cok kıvrılıyo hoşuma gıtmıyo bunu düzletirmek için ne yapabılırım arkadaslarım berbere gıt ordakı kırıkları alsın dıyo sizce ne yapmalıyım
up up yk mu yardım edecek .S
ara makas attır
quote:
Orijinalden alıntı: ottomanos
ara makas attır
seyrelttirmekle arasıdaki fark ne alakasız şeyler mi yoksa?
Saçın yapısı o bir şey yapamazsın . Uğraşma yani .
1,5-2 ayda bir kuaföre git kırıkları aldırıp düzelttir.
quote:
Orijinalden alıntı: DieselTRoniC
Saçın yapısı o bir şey yapamazsın . Uğraşma yani .
Maşayla Filan Düzeltemem Mi ??
duzlestırıcı kullanırsan sac bır yerden sonra alısıyor duzlestırıcı kullanmasan bıle eskısınden daha duz duruyor
benm sadece ense tarafı omzuma geldıgı ıcın bıraz kıvrılıyor orası ıcın kullanıyorum ve sureklı kullanınca ılerde kullanmasanda o senı ıdare edıyor
Glatt Yaparak , Kıvırcık saçları Düzleştirebilirsiniz , Google.com dan "Glatt Nedir" Diye Arama Yaptığınızda Sorularınızı Cevaplıyan Makaleler Karşınıza Çıkacaktır .
benim saçımda dalgalı kardeş, seninkisi gibi saçın arka kısmı J harfi gibi , bunu düzeltmen imkansız tabi o glatt v.s. bilmiyorum ama saçıma 170C'de 20 dk kadar maşa ya yaptım, az cok düzleşti en azından saçtaki amele görünümünü aldı ama 3-4 saat etkisi kaldı, fön cektirince emo saçları gibi oldugu ıcın hiç fön cektirmedim hiç bosuna ugrasma sacın dalgalı glatt işe yararmı bilmiyorum ama o saçı makas aramakas gibi şeylerle sadece kısaltırsın bende aramakas attırdım hiçbi etkisi olması .. sadece üst taraflara attırıyorum kabalığını alsın diye , o kadar yani dalgalı saçın varsa bırak gitsin ,, saçına bağımsızlığını ver ..
bende düzelttiricektim geçen hafta kuaförüm ara makas atmim şimdi atarsam saçını kısaltmış olurum ser gitsin dedi saçların ağırlıktan düşceğinden hoş gözükür zaten dedi uzatırken başlarda kötü gözükmesi normal dedi ondan takma kafana benimde dalgalı ayrıca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme