Şimdi Ara

Saçlarım Kıvrılıyor,Havada Uçları Olacak şekilde yatmıyor Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 Aydır Profesyonel olarak Saçımla ilgileniyorum
    Şaka bir yana çok ilgim var yani Hoşuma gidiyor Güzel Yapınca Saatlercede yaparım Güzel görünüyorsa , Dış Görünüşüme Çok Dikkat Ederim.
    Son zamanlarda şunu farkettim değişik saç modelleri falan deniyorum aklıma takıldı ve kaçkere denediğim halde olmadı Hatta Kuaföre gittiğimde bile 2-3 Teknik göster diyordum Gösterdi neredeyse benle aynı yapıyor Teknik falan ama şu var benim Saçlarım Dalgalı ve Haftada 4 Gün HeadenShoulders ile yıkarım.Her sabah saçımı yapmadan önce , Şu sıralar şunu farkettim Saçım kıvrılıp Arkaya yatıyor başlarda farketmesem de şu sıralar çok dikkatimi çekiyor denemem rağmen olmuyor!

Saçım Şu Aşağıdaki fotolar Gibi Önde değil yani şöyle Benim Arkaya Yatıyor Onlar gibi havadan yana yatırmama rağmen Hala dönüyor benim bunlar gibi olmuyor! Dün biraz kısalttım saçları ARA MAKAS attım biraz falan Kuaför Çok fena yaptı Fotoğraftaki gibi ama Sonrası Fıss Eve Geldim Falan baya uzun durdu ama Sabah denedim böyle olmuyor ne yapmam lazım dostlarım?
    Bunlar gibi Havadan Yana Yatırıcam , Kıvrılmadan ve Uçları havada olucak fotodaki gibi ne önerirsiniz nasıl bir strateji uygulamalıyım??

• quote:

Orijinalden alıntı: quArex*

Yaklaşık 5 Aydır Profesyonel olarak Saçımla ilgileniyorum
    Şaka bir yana çok ilgim var yani Hoşuma gidiyor Güzel Yapınca Saatlercede yaparım Güzel görünüyorsa , Dış Görünüşüme Çok Dikkat Ederim.
    Son zamanlarda şunu farkettim değişik saç modelleri falan deniyorum aklıma takıldı ve kaçkere denediğim halde olmadı Hatta Kuaföre gittiğimde bile 2-3 Teknik göster diyordum Gösterdi neredeyse benle aynı yapıyor Teknik falan ama şu var benim Saçlarım Dalgalı ve Haftada 4 Gün HeadenShoulders ile yıkarım.Her sabah saçımı yapmadan önce , Şu sıralar şunu farkettim Saçım kıvrılıp Arkaya yatıyor başlarda farketmesem de şu sıralar çok dikkatimi çekiyor denemem rağmen olmuyor!

Saçım Şu Aşağıdaki fotolar Gibi Önde değil yani şöyle Benim Arkaya Yatıyor Onlar gibi havadan yana yatırmama rağmen Hala dönüyor benim bunlar gibi olmuyor! Dün biraz kısalttım saçları ARA MAKAS attım biraz falan Kuaför Çok fena yaptı Fotoğraftaki gibi ama Sonrası Fıss Eve Geldim Falan baya uzun durdu ama Sabah denedim böyle olmuyor ne yapmam lazım dostlarım?
    Bunlar gibi Havadan Yana Yatırıcam , Kıvrılmadan ve Uçları havada olucak fotodaki gibi ne önerirsiniz nasıl bir strateji uygulamalıyım??

Koruma kalkanı

• Oha modellere bak yatıp kalkıp şükredelim beyler
  • Yok Kardeşim tanıdık'ta Sorun olmuyor bende ama herkes yapıyor WTF?
  • Up! Up!

İllaki Anlayan Vardır Hadi :))
  • HeadenShoulders
  • Şükür namazı kaç rekattı beyler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaşlar lens mi?
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 12:26:39 >
  • Beyler cıvıtmadan bi cevap verin , Forumun bokunu çıkarttınız hayır komikte değil.Adam gibi birşey sorduk adam gibi cevap verin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.