quote:Orijinalden alıntı: KRL11 quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osman nolur nolmaz.. Sende yoldan çıkarsın felan nolur nolmaz
quote:Orijinalden alıntı: berke1235quote:Orijinalden alıntı: KRL11 quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osman nolur nolmaz.. Sende yoldan çıkarsın felan nolur nolmazAlıntıları Göster panpalar ah eski dh nerde hiç olmazsa fikir belirtirdiler
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osmanpanpalar ah eski dh nerde hiç olmazsa fikir belirtirdilerAlıntıları Göster kızlarla paso muhabbet eden tiplerden. böyle kendine has kokusu olan, iyi aile çocuğu. ayağı falan da var. sıradan yani
quote:Orijinalden alıntı: Normal İnsankızlarla paso muhabbet eden tiplerden. böyle kendine has kokusu olan, iyi aile çocuğu. ayağı falan da var. sıradan yaniAlıntıları Göster dikkat tipim nasıl konusu değil yakışıklı ve tatlı olduğumu biliyorum saçlarım nasıl kestirem mi bide kısa halini korum şimdi
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osmandikkat tipim nasıl konusu değil yakışıklı ve tatlı olduğumu biliyorum saçlarım nasıl kestirem mi bide kısa halini korum şimdiAlıntıları Göster intihar et la!
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osmandikkat tipim nasıl konusu değil yakışıklı ve tatlı olduğumu biliyorum saçlarım nasıl kestirem mi bide kısa halini korum şimdiAlıntıları Göster buda kısaltırsam yapacağım şekil
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osmanbuda kısaltırsam yapacağım şekil Alıntıları Göster Bence 3 numara yap yakışır bu saç gitmemiş.
quote:Orijinalden alıntı: RiverStyxBence 3 numara yap yakışır bu saç gitmemiş.Alıntıları Göster Berbatsın zenci
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osman dikkat tipim nasıl konusu değil yakışıklı ve tatlı olduğumu biliyorum saçlarım nasıl kestirem mi bide kısa halini korum şimdi Tamam osman sakin.
quote:Orijinalden alıntı: RiverStyxBence 3 numara yap yakışır bu saç gitmemiş.Alıntıları Göster Tipim Nasıl SS'li 'nin degisik bir versiyonu ama içerik aynı.
quote:Orijinalden alıntı: Vimeo copy of justin biber Yuh artık ne alaka!! Enrique Iglesias olur olsa olsa..
quote:Orijinalden alıntı: Morpheew quote:Orijinalden alıntı: Vimeo copy of justin biber Yuh artık ne alaka!! Enrique Iglesias olur olsa olsa.. adam kıskandı .panpa söz sanada kız ayarlicam face ver
quote:Orijinalden alıntı: kapıcı osmanquote:Orijinalden alıntı: Morpheew quote:Orijinalden alıntı: Vimeo copy of justin biber Yuh artık ne alaka!! Enrique Iglesias olur olsa olsa.. adam kıskandı .panpa söz sanada kız ayarlicam face verAlıntıları Göster o kafaya o ağız yapısı emanet gibi durmuş. defolu ürün reyonuna koyuyoruz bunu.
quote:Orijinalden alıntı: yavkar@fb o kafaya o ağız yapısı emanet gibi durmuş. defolu ürün reyonuna koyuyoruz bunu. :D:D:D:D:D:D: öldürdün beni ama haklsıın :D:D:D